Het geheim van Woodprint

Bij Woodprint staat de liefde voor houtbeleving voorop. En wij hebben maar één missie, een glimlach op jouw gezicht als jij naar jouw foto op hout kijkt. Hout blijft echter een materiaal waar de kleurkracht na verloop van tijd kan veranderen. Daarom wordt elke foto op hout standaard voorbehandeld met een witte grondlaag (whitewash), waardoor de kleurverandering van de print wordt geminimaliseerd. Doordat we de planken dubbelzijdig behandelen, minimaliseren we het kromtrekken en de werking van het hout.

Onderscheid jouw bedrijf

Onze Woodprints dragen bij aan een unieke beleving van jouw bedrijf. Hoe geweldig is het als je een logobord of sfeerwand in je eigen huisstijl hebt? Of wat dacht je van een houten menukaart of een bedrukt stoepbord? Met bedrukt hout laat je een warme en sfeervolle indruk bij de doelgroep achter. Hout heeft eenmaal een uitnodigende sfeer waar geen ander materiaal tegen op kan. Met het bedrukken van hout onderscheid je jouw bedrijf van de concurrentie. Kies voor een onderscheidend, sfeervol en verrassend product.

Dit zeggen onze klanten

Wij kunnen natuurlijk zelf vertellen over onze kwaliteit, maar wie kan die beter beoordelen dan onze klanten?

Lees onze Kiyoh reviews en oordeel zelf!

stars-rating

(Jan uit Oud Gastel)

"Ik vond Woodprint omdat ik graag zo groot mogelijke houten panelen wilde hebben voor mijn vakantie-foto's. De communicatie via e-mail loopt erg goed. Daarbij is de kwaliteit heel hoog. Mijn 5 houten schilderijen pronken nu bij mij in de veranda."

stars-rating

(M tropical uit Hilversum)

"Als het goed is dan mag dat gerust gezegd worden! Voor mijn studio wilde ik graag het menu op hout hebben en dat aan de muur hangen en woodprint heeft dat super gedaan!! . Wil je goed werk en ook nog eens origineel en uniek dan raad ik woodprint zeker aan!!"

stars-rating

(Ronald uit Delft)

"Wereldkaart voor m'n zoon (zeevarend) gekocht met vlaggetjes erbij om al de havens waar hij is geweest bij te houden. Kaart ziet er mooi en stoer uit! Aanrader."

stars-rating

(Carla uit Arnhem)

"Wauw; zei mijn zoon! Op zijn 22 ste verjaardag werd zijn cadeau; een houten wereldkaart. Met de meegeleverde prikkers kan hij aangegeven waar hij al was geweest en wat er nog te ontdekken valt! De kwaliteit is top! Dankjewel!"

Aandacht voor het milieu

Naast kwaliteit hechten we veel waarde aan het milieu. Voor alle Woodprints maken wij uitsluitend gebruik van FSC gekeurd hout. Dit betekent dat het gebruikte hout op een duurzame wijze uit het bos is geoogst, zonder schade aan het bos toe te brengen.

Hierdoor dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Om ons duurzame doel zo goed mogelijk na te streven, werken we samen met het goede doel Cool Earth. Cool Earth is een instelling die samenwerkt met inheemse dorpen om de vernietiging van het regenwoud te stoppen.

Doe inspiratie op

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw eigen houten schilderij? Laat je inspireren door onze voorbeelden en kies de perfecte Woodprint.

Twijfel je welke wereldkaart op hout het beste in jouw interieur past? Bekijk onze klantvoorbeelden en doe inspiratie op.

Van houten menukaarten tot sfeervolle gevelreclame, onderscheid jouw bedrijf met Woodprint. Bekijk de mogelijkheden.