Het geheim van Woodprint

Bij Woodprint staat de liefde voor houtbeleving voorop. En wij hebben maar één missie, een glimlach op jouw gezicht als jij naar jouw foto op hout of houten wereldkaart kijkt. Hout blijft echter een materiaal waar de kleurkracht na verloop van tijd kan veranderen. Daarom wordt elke foto op hout standaard voorbehandeld met een witte grondlaag (whitewash), waardoor de kleurverandering van de print wordt geminimaliseerd. Doordat we de planken dubbelzijdig behandelen, minimaliseren we het kromtrekken en de werking van het hout.

Onderscheid jouw bedrijf

Onze Woodprints dragen bij aan een unieke beleving van jouw bedrijf. Hoe geweldig is het als je een logobord of sfeerwand in je eigen huisstijl hebt? Of wat dacht je van een houten menukaart of een bedrukt stoepbord? Met bedrukt hout laat je een warme en sfeervolle indruk bij de doelgroep achter. Hout heeft eenmaal een uitnodigende sfeer waar geen ander materiaal tegen op kan. Met het bedrukken van hout onderscheid je jouw bedrijf van de concurrentie. Kies voor een onderscheidend, sfeervol en verrassend product.

Dit zeggen onze klanten

Wij kunnen natuurlijk zelf vertellen over onze kwaliteit, maar wie kan die beter beoordelen dan onze klanten?

stars-rating

(Martha uit Onstwedde)

"Wereld op zijn mooist. Alles keurig geregeld. Prachtige wereldprint op hout. Heeft een mooie plek in onze nieuwe huiskamer gekregen. Erg blij mee."

stars-rating

(Ursula uit Nieuw-Vennep)

"Prachtig resultaat en een mooie verrassing voor onze zoon. Snelle en goede service."

stars-rating

(Brenda uit Landgraaf)

"Binnen 5 werkdagen geleverd zoals afgesproken. Makkelijk op te hangen met het ophangsysteem wat erbij zit. Vlaggetjes zijn makkelijk in te prikken. Hij hangt als pronkstuk aan de muur bij ons."

stars-rating

(Ronald uit Delft)

"Wereldkaart voor m'n zoon (zeevarend) gekocht met vlaggetjes erbij om al de havens waar hij is geweest bij te houden. Kaart ziet er mooi en stoer uit! Aanrader."

Jouw foto op hout geprint met aandacht voor het milieu

Bij Woodprint weet je twee dingen zeker: Het FSC-hout is zorgvuldig voorbehandeld en heeft een duurzame kwaliteit. En daarnaast is jouw Woodprint foto op hout of houten wereldkaart haarscherp geprint. En dat doen we gewoon in Nederland! Naast kwaliteit hechten we veel waarde aan het milieu. Voor alle Woodprints maken wij uitsluitend gebruik van FSC gekeurd hout.

Dit betekent dat het gebruikte hout uit duurzame en verantwoorde bosbouw komt met oog voor mens, dier en milieu. Hierdoor dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Door een foto op hout of wereldkaart op hout te kopen, draag je bij aan de zorg voor onze bossen.

Doe inspiratie op

Foto op hout

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw eigen foto op hout of houten schilderij? Laat je inspireren door onze voorbeelden en kies jouw Woodprint.

Wereldkaart op hout

Twijfel je welke wereldkaart op hout het beste in jouw interieur past? Bekijk onze klantvoorbeelden en doe inspiratie op.

Woodprint zakelijk

Van houten menukaarten tot sfeervolle gevelreclame, onderscheid jouw bedrijf met Woodprint. Bekijk de mogelijkheden.