Het geheim van Woodprint

Bij Woodprint staat de liefde voor houtbeleving voorop. En wij hebben maar één missie, een glimlach op jouw gezicht als jij naar jouw foto op hout kijkt. Hout blijft echter een materiaal waar de kleurkracht na verloop van tijd kan veranderen. Daarom wordt elke foto op hout standaard voorbehandeld met een witte grondlaag (whitewash), waardoor de kleurverandering van de print wordt geminimaliseerd. Doordat we de planken dubbelzijdig behandelen, minimaliseren we het kromtrekken en de werking van het hout.

Onderscheid jouw bedrijf

Onze Woodprints dragen bij aan een unieke beleving van jouw bedrijf. Hoe geweldig is het als je een logobord of sfeerwand in je eigen huisstijl hebt? Of wat dacht je van een houten menukaart of een bedrukt stoepbord? Met bedrukt hout laat je een warme en sfeervolle indruk bij de doelgroep achter. Hout heeft eenmaal een uitnodigende sfeer waar geen ander materiaal tegen op kan. Met het bedrukken van hout onderscheid je jouw bedrijf van de concurrentie. Kies voor een onderscheidend, sfeervol en verrassend product.

Dit zeggen onze klanten

Wij kunnen natuurlijk zelf vertellen over onze kwaliteit, maar wie kan die beter beoordelen dan onze klanten?

Lees onze Kiyoh reviews en oordeel zelf!

stars-rating

(Gerry uit Antwerpen)

"Ik was nog op zoek naar een last minute cadeautje en vond dit bij Woodprint. Stevige verpakking. Verantwoord hout ook. Zondag besteld en 1 dag later al in huis. Supertevreden. Een aanrader."

stars-rating

(Jarno uit Eygelshoven)

"Woodprint doet exact wat ze beloven: kwaliteit leveren en dit binnen de afgesproken tijd. Ik ben dan ook enorm tevreden over de geleverde prints en mooie kleuren."

stars-rating

(Gert uit Nunspeet)

"Wereldkaart op hout besteld. Prima kwaliteit inclusief duidelijke handleiding en materiaal om op te hangen. Beschrijving op website komt helemaal overeen met de bestelling."

stars-rating

(Janita uit Medemblik)

"Mijn ervaring is zeker positief. De foto ziet er prachtig uit op het hout en er is duidelijk rekening gehouden met de noesten in het hout dat deze niet op lelijk plekken zitten. Ik ben er erg blij mee."

Aandacht voor het milieu

Naast kwaliteit hechten we veel waarde aan het milieu. Voor alle Woodprints maken wij uitsluitend gebruik van FSC gekeurd hout. Dit betekent dat het gebruikte hout op een duurzame wijze uit het bos is geoogst, zonder schade aan het bos toe te brengen.

Hierdoor dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Om ons duurzame doel zo goed mogelijk na te streven, werken we samen met het goede doel Cool Earth. Cool Earth is een instelling die samenwerkt met inheemse dorpen om de vernietiging van het regenwoud te stoppen.

Doe inspiratie op

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw eigen houten schilderij? Laat je inspireren door onze voorbeelden en kies de perfecte Woodprint.

Twijfel je welke wereldkaart op hout het beste in jouw interieur past? Bekijk onze klantvoorbeelden en doe inspiratie op.

Van houten menukaarten tot sfeervolle gevelreclame, onderscheid jouw bedrijf met Woodprint. Bekijk de mogelijkheden.