Foto op glad vurenhout

Door de sfeervolle houtstructuur en scherpe print is de foto op glad vurenhout het meest populair.

49.00

Gratis verzending in Nederland

Ontwerp je foto op hout
  • Incl. handig ophangsysteem
  • Incl. whitewash behandeling
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Biologisch FSC-gekeurd hout
  • Klantbeoordeling 9,1/10

Foto op hout afdrukken

Waar het allemaal mee begon! Een jarenlang onderzoek, een intensieve selectie van de juiste hout keuze en behandeling aan beide zijden. De foto op glad vurenhout is geboren. Een sfeervol en levendige houtsoort waar de noesten en nerven mooi zichtbaar zijn. Door de duidelijke houtstructuur en de scherpe print is deze houtsoort het meest geliefd.

Om de duurzame kwaliteit van je foto op vurenhout te garanderen, worden onze producten dubbelzijdig behandeld. Hierdoor minimaliseren we het kromtrekken en de werking van het hout. We maken uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit vurenhout, zodat de aanwezigheid van noesten niet te overheersend is. Daarnaast zorgen we ervoor dat de noesten niet in het gezicht komen, zodat je gegarandeerd de mooiste foto op hout ontvangt.

FSC-gekeurd hout

Standaard behandelen we iedere foto op vurenhout met een whitewash laag. Door de behandeling wordt de houtkleur verbergd en komen de kleuren helder naar voren. Doordat de houtstructuur en noesten minder zichtbaar zijn, komt de foto beter tot zijn recht. Vooral bij gedetailleerde foto’s waar gezichten op zijn afgebeeld.

Naast de kwaliteit van je foto, hechten we ook veel waarde aan het milieu. We gebruiken verantwoord en duurzaam hout dat het FSC keurmerk draagt. De foto wordt door onze milieuvriendelijke UV-printer op het hout bedrukt. Omdat de printer UV-inkt gebruikt, worden er geen oplosmiddelen verwerkt. Hierdoor garanderen we dat je een 100% Co2-neutrale foto op vurenhout ontvangt.

Handig ophangsysteem

Jouw foto op hout wordt standaard geleved met een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de woodprint.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw foto op hout is klaar om op te hangen, veel plezier!

Foto op glad vurenhout

Waar het allemaal mee begon! Na jarenlang onderzoek en een selectie van de juiste hout keuze en behandeling is de foto op glad vurenhout ontstaan. Dit product kenmerkt zich als een sfeervolle en levendige Woodprint. Vind je het mooi als noesten en nerven zichtbaar blijven? Kies dan voor een foto op glad vurenhout.