Foto op Biertafel

Zoek je een origineel cadeau voor een vriend, collega of relatie? Laat een houten bierkrattafel bedrukken met je eigen ontwerp. Ga voor een persoonlijke foto of creëer een indrukwekkende fotocollage. Voeg eventueel tekst toe om de bierkrattafel te personaliseren.

Wissen
99.50

Gratis verzending in Nederland

Ontwerp je Woodprint
  • Geef een bierkrattafel cadeau
  • Bepaal zelf de hoogte
  • Ideaal voor een tuinfeest
  • Geen flesjes door de tuin
  • Koud bier binnen handbereik

Leuk om te maken, nog leuker om te geven!

Het tafelblad is gemaakt van vurenhout en zeer geschikt voor buiten. Dankzij het compacte formaat kan deze partytafel gemakkelijk worden opgeborgen. Maak het houten tafelblad persoonlijk met je eigen ontwerp. Ga voor een persoonlijke foto of pak een bijzonder ontwerp dat jou aanspreekt. Creëer je eigen bierkrattafel die niemand anders heeft.

Altijd bier binnen handbereik

De bierkrat statafel is ideaal voor spontane tuinfeestjes. Met deze houten bierkrattafel heb je altijd bier binnen handbereik. In het midden van de tafel zit een los deksel, waardoor de flesjes eenvoudig uit de krat te pakken zijn. Is het bierflesje leeg? Ruim de fles direct op, zodat je geen rondslingerende bierflessen hoeft op te ruimen. Het handige is dat je zelf de hoogte van de tafel kunt bepalen. Stapel de kratjes op elkaar en plaats het tafelblad op de laatste krat.

Productafmetingen:  Lengte 77 cm x breedte 57 cm x hoogte 11 cm
Materiaal: Vurenhout
Specificaties: de bierkrattafel is volledig voorgemonteerd en direct te gebruiken