Foto op hout buiten

Op zoek naar een sfeervolle wanddecoratie voor je tuin? Ga dan voor een foto op hout voor buiten. Fleur je terras, balkon, veranda of tuin op met een prachtige print.

56.00

Gratis verzending in Nederland

Ontwerp je foto op hout
  • Incl. handig ophangsysteem
  • Incl. whitewash behandeling
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Biologisch FSC-gekeurd hout
  • Klantbeoordeling 9,1/10

Foto op duurzaam buitenhout

Op zoek naar een sfeervolle wanddecoratie voor je tuin? Ga dan voor een foto op hout voor buiten. Fleur je terras, balkon, veranda of tuin op met een prachtige print. Wij printen je foto op geschaafd Siberisch larikshout, een echte buiten houtsoort. Doordat het hout geschaafd is, zijn de planken voorzien van een gladde structuur. En dit is weer gunstig voor het gedetailleerd afdrukken van je foto. Een bijkomend voordeel van Siberisch larikshout is de afwezigheid van noesten.

De FSC-gekeurde houtsoort is op een duurzame manier uit het bos geoogst. Om de foto op hout voor buiten milieuvriendelijk te printen, maken we gebruik van een speciale UV-printer. Bij deze printtechniek droogt de UV-inkt direct op, zodat er geen schadelijke stoffen vrijkomen. Hierdoor garanderen we een 100% CO2 neutraal product.

Verleng de levensduur

Temperatuurschommelingen (regen, wind en zon) hebben invloed op de levensduur van de houten schilderij. Doordat een foto op hout voor buiten een natuurlijk product is, kunnen de planken gaan werken (de ruimte tussen de planken wordt groter). Verleng daarom de levensduur door de Woodprint onder aan afdakje of een overkapping te plaatsen. Heb je geen beschutting? Hang dan je foto op hout op een plek waar zo min mogelijk wind en regen komt, bijvoorbeeld tegen de schuur.

Handig ophangsysteem

Jouw foto op hout wordt standaard geleved met een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de woodprint.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw foto op hout is klaar om op te hangen, veel plezier!

Foto op hout voor buiten

Fleur je terras, veranda of tuin op met een foto op hout voor buiten. Deze variant heeft een gladde structuur en kenmerkt zich door de afwezigheid van noesten. Om een lange levensduur te garanderen, maken we gebruik van geschaafd Siberisch larikshout. Dé beste houtsoort voor buitengebruik.