- 20 %

Foto op ruw vurenhout

Mag een foto op hout van jou wel iets ruwer en zoek je een robuuste, stoere uitstraling? Dan past een foto op ruw vurenhout helemaal bij jou.

Wissen
Van 45.00 Voor 36.00

Gratis verzending in Nederland

Ontwerp je foto op hout
  • Incl. handig ophangsysteem
  • Incl. whitewash behandeling
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Biologisch FSC-gekeurd hout
  • Klantbeoordeling 9,1/10

Foto op hout met ruwe uitstraling

Mag een foto op hout van jou wel iets ruwer en zoek je een robuuste, stoere uitstraling? Dan past een foto op ruw vurenhout helemaal bij jou. Door de grove structuur komt de houtbeleving sfeervol tot leven. Bij deze houtsoort zijn de noesten en het houtstructuur minder zichtbaar, zodat de nadruk ligt op de foto. Om de bedrukking zo gedetailleerd mogelijk te printen, wordt je foto op hout met een dubbelzijdige whitewash behandeld. Doordat we de planken aan beide kanten behandelen, voorkomen we het kromtrekken en het werken van het hout.

Duurzame foto op hout

Om je foto op hout te bedrukken, hebben we een duurzame UV-printer ter beschikking. Met speciale UV-inkt en ingebouwde lampen wordt de foto of afbeelding op de planken geprint. Omdat de inkt direct opdroogt, komen er geen schadelijke stoffen vrij. Naast onze milieuvriendelijke printer maken we uitsluitend gebruik van FSC-gekeurd hout. Dit is kwalitatieve hout dat op een duurzame manier uit het bos is geoogst. Hierdoor ben je verzekerd dat je een 100% CO2-neutrale foto op hout ontvangt.

Handig ophangsysteem

Jouw foto op hout wordt standaard geleved met een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de woodprint.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw foto op hout is klaar om op te hangen, veel plezier!

Foto op glad vurenhout

Waar het allemaal mee begon! Na jarenlang onderzoek en een selectie van de juiste hout keuze en behandeling is de foto op glad vurenhout ontstaan. Dit product kenmerkt zich als een sfeervolle en levendige Woodprint. Vind je het mooi als noesten en nerven zichtbaar blijven? Kies dan voor een foto op glad vurenhout.

Foto op ruw vurenhout

Mag het van jou wel iets ruwer en zoek je een robuuste, stoere uitstraling? Dan past een foto op ruw vurenhout perfect bij jou. Door de grove structuur van het vurenhout komt de houtbeleving sfeervol tot leven. Deze karakteristieke foto op hout heeft een dubbelzijdige whitewash coating en is geschikt voor binnengebruik.

Foto op multiplex

Bij een foto op multiplex blijft je foto één geheel. Door de foto heen zie je op subtiele wijze de natuurlijke eigenschappen van het hout. Hierdoor krijgt het geheel een natuurlijke en sfeervolle uitstraling.

Foto op hout voor buiten

Fleur je terras, veranda of tuin op met een foto op hout voor buiten. Deze variant heeft een gladde structuur en kenmerkt zich door de afwezigheid van noesten. Om een lange levensduur te garanderen, maken we gebruik van geschaafd Siberisch larikshout. Dé beste houtsoort voor buitengebruik.


鶴橋ブランドコピー スーパーコピー ブランドコピー コピーブランド ロレックス スーパーコピー ロレックス コピー モンクレール スーパーコピー モンクレール コピー モンクレール ダウン コピー シュプリーム スーパーコピー シュプリーム コピー ウブロ スーパーコピー ウブロ コピー ルイヴィトン スーパーコピー ルイヴィトン コピー ブランドiphoneケースコピー グッチ スーパーコピー