20 %

Fotocollage op hout (test)

Personaliseer je eigen fotocollage op hout en vereeuwig je mooiste herinneringen.

Van 109.50 Voor 87.60

Gratis verzending in Nederland

Ontwerp je foto op hout
  • Inclusief handig ophangsysteem
  • Strak afgewerkte plaat (18 mm dik)
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Klantbeoordeling 9,1/10

Personaliseer jouw houten fotoalbum

De houten bierkrattafel is ideaal voor een spontaan tuinfeestje of barbecue. In het midden van de tafel zit een los deksel, zodat je een nieuw flesje bier eenvoudig uit het krat pakt. Hierdoor heb je altijd koud bier binnen handbereik. Is het bierflesje leeg? Ruim de fles direct op, zodat je geen rondslingerende bierflessen hoeft op te ruimen.

Het handige is dat je zelf de hoogte van de tafel bepaalt. Stapel de kratjes op elkaar en plaats de foto op biertafel op de laatste krat. Het tafelblad is gemaakt van vurenhout en zeer geschikt voor buiten. Dankzij het compacte formaat is de partytafel makkelijk op te bergen.

Laat de foto op biertafel bedrukken met een bijzondere foto. Combineer de print met een leuke tekst en ontwerp een unieke statafel. Ideaal als cadeau voor een vriend, collega of relatie. Of bestel de foto op biertafel gewoon voor jezelf.

鶴橋ブランドコピー スーパーコピー ブランドコピー コピーブランド ロレックス スーパーコピー ロレックス コピー モンクレール スーパーコピー モンクレール コピー モンクレール ダウン コピー シュプリーム スーパーコピー シュプリーム コピー ウブロ スーパーコピー ウブロ コピー ルイヴィトン スーパーコピー ルイヴィトン コピー ブランドiphoneケースコピー グッチ スーパーコピー