Circulair menukaart

Op zoek naar een onderscheidende manier om uw menukaart of assortiment te presenteren? Met een circulair menukaart van rijstvliesjes maakt u pas echt indruk. Het materiaal heeft een duurzame uitstraling, is stevig en blijft jarenlang mooi.

  • 100% circulaire menukaart
  • Dikte menukaart: 6mm
  • Dikte voet: 12mm
  • Waterbestendig en Uv-bestendig
  • In iedere vorm of formaat te frezen
  • Laat een duurzame indruk achter

Biobased menukaart

Op zoek naar een onderscheidende manier om uw menukaart of assortiment te presenteren? Met een circulair menukaart van rijstvliesjes maakt u pas echt indruk. Het materiaal heeft een duurzame uitstraling, is stevig en blijft jarenlang mooi. Met een biobased menukaart laat u een exclusief en duurzaam visitekaartje achter. Een bijzondere sfeerbeleving voor uw horecabedrijf, winkel of kapperszaak. Personaliseer de duurzame menukaart met uw huisstijl en onderscheid u van de moordende concurrentie. Heeft u een bijzondere vorm in gedachten? Met onze nauwkeurige freesmachine realiseren we alle denkbare ontwerpen. Hoe ziet uw ideale menukaart er uit?

100% circulair

Het circulaire en innovatieve materiaal is gemaakt van biologisch restafval. Dit materiaal bestaat uit 60% rijstvliesjes, 22% steenzout en 18% minerale olie. De basisgrondstof rijstvlies is een afvalproduct van het meest gegeten voedsel wereldwijd. Het oersterke plaatmateriaal heeft de look en feel van hout, maar heeft sterkere eigenschappen dan een houtsoort. Zo heeft het materiaal geen last van noesten, scheuren, kleurverschil of sterke werking. Daarnaast is de duurzame samenstelling bestand tegen de schadelijke gevolgen van zon, regen en sneeuw. Het bijkomende voordeel is dat het rijstvliesbord UV-bestendig is, waardoor het materiaal niet vergrijst of vervaagt. Dit materiaal neemt geen vocht op en is volledig bestand tegen zout- en chloorwater, algen en schimmels. Niet voor niets staat het duurzame materiaal bekend om een lange levensduur van 80 jaar.

Bevestig de papieren menukaart

Heb je al een papieren menukaart die je wil hergebruiken? Maar wil je toch een warme sfeer uitstralen met een Woodprint? Dan is een houten menukaart met bevestigingsmateriaal de uitkomst. We bieden verschillende bevestigingen aan, van sluitringen tot klemmen. Perfect om de papieren menukaart op te bevestigen. Daarnaast kun je de menukaart frequent wisselen, zodat het menu past bij de tijd, dag en seizoen. Ideaal voor aparte ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen. Laat vervolgens de achterkant van de plank bedrukken met jouw logo.

Ringband

  

Klem

  

Sluitringen

  

Heb je behoefte aan advies? Stuur een mail of neem telefonisch contact op. Samen komen we tot de perfecte menukaart.