Menukaart liggend

Wil je een originele menukaart voor jouw horecazaak? Stap af van de staande menukaart en kies voor een liggende houten menukaart. Bij dit liggende model heb je meer ruimte om gerechten te presenteren.

Wissen
11.80

Gratis verzending in Nederland

  • Materiaal: 6mm Berkentriplex
  • Beschermende laklaag
  • Full-color bedrukt
  • Onderscheid je Horecabedrijf
  • Creëer een bijzondere beleving

Brede menukaart op hout

Wil je een originele menukaart voor jouw horecagelegenheid? Stap af van de staande menukaart en kies voor een liggende menukaart. Bij het liggende model heb je meer ruimte om gerechten te presenteren. Ideaal als jouw restaurant, hotel of café een uitgebreide menukaart heeft.

Laat de huisstijl van de horecagelegenheid printen op beide zijden van de plank. Op de ondergrond bedrukken we een subtiel sfeerbeeld. In de bovenhoek laten we het logo van jouw horecazaak terugkomen. Samen met jou zorgen we voor een onderscheidende en sfeervolle uitstraling. Wil je de houten menukaart aanvullen met een extra gerechtenblad? Met een metalen bevestiging, zoals sluitringen, is dit mogelijk. Je wisselt eenvoudig de kaart, zodat je inspeelt op  de tijd, dag en seizoen.

Beschermende laklaag

De kans bestaat natuurlijk dat iemand een koud drankje of hete koffie omstoot. Doordat het drankje over de menukaart stroomt, trekt de vloeistof direct in de houten kaart. Vervolgens gaat de vloeistof vlekken vertonen, waardoor de gerechten niet meer zichtbaar zijn. Om de print van de menukaart te behouden, behandelen we iedere menukaart met een beschermende laklaag. Deze laklaag is bestand tegen vloeistoffen als water, koffie, bier, frisdranken en meer.

Milieuvriendelijk geprint

Alle menukaarten worden gemaakt met FSC-gekeurd hout. Dit betekent dat het hout op een duurzame wijze uit het bos is geoogst. Hierbij is er geen schade toegebracht aan de natuur. Om een 100% milieuvriendelijk product te garanderen, wordt de bedrukking duurzaam geprint.

Met onze UV-printer brengen we geleidelijk de inkt aan. Hierdoor is ieder detail van het ontwerp zo mooi mogelijk zichtbaar. Doordat de inkt direct wordt gedroogd, komen er geen schadelijke stoffen vrij. Met een duurzame menukaart laat je milieuvriendelijke indruk achter bij de gasten.

Menukaarten in iedere vorm

We kunnen jouw houten menukaart in allerlei maten of vormen aanleveren. Denk aan een handig A4 of A5 formaat die gemakkelijk in de handen ligt. Combineer de kaart met een houten voetje, zodat de gerechten direct in het oog springen. Iedere menukaart wordt op berkentriplex (dikte van 6mm) geprint. Afhankelijk van jouw behoefte en wensen wordt het hout op maat gezaagd. Of heb je een unieke vorm in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos. Daag ons uit met jouw idee!

  • Prijzen zijn exclusief eenmalige opstartkosten per opdracht € 65,-
  • Prijzen zijn exclusief 21% BTW, ontwerp en verzending.

Houtsoort

Alle menukaarten worden gemaakt met Berkentriplex. Deze duurzame houtsoort is opgebouwd met dunne lagen en is zeer goed te bewerken. Dankzij de sterke en gladde structuur wordt de bedrukking zo gedetailleerd mogelijk geprint. Standaard bieden we een dikte van 6mm aan, omdat deze dikte het beste in de hand ligt en het meest stevig is.

Ga je de menukaart met een voet combineren? Dan houden we een dikte van 15mm aan voor het voetje. Deze dikte zorgt ervoor dat de menukaart stabiel op de tafel staat.

Bevestig de papieren menukaart

Heb je al een papieren menukaart die je wil hergebruiken? Maar wil je toch een warme sfeer uitstralen met een Woodprint? Dan is een houten menukaart met bevestigingsmateriaal de uitkomst. We bieden verschillende bevestigingen aan, van sluitringen tot klemmen. Perfect om de papieren menukaart op te bevestigen.

Daarnaast kunt je de menukaart frequent wisselen, zodat het menu past bij de tijd, dag en seizoen. Ideaal voor aparte ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen. Laat vervolgens de achterkant van de plank bedrukken met jouw logo.

Of kies voor een sfeervolle print die bij jouw horecagelegenheid past. Geef je coffee corner, restaurant of lunchroom een onderscheidende karakter. Kortom, je hebt de houtbeleving van een menukaart en de flexibiliteit van de bevestiging.

Hieronder zijn onze bevestigingen voor menukaarten te vinden. Kies uit een ringband systeem, klemmetjes of sluitringen.

Ringband

  

Klem

  

Sluitringen

  

Heb je behoefte aan advies? Stuur een mail of neem telefonisch contact op. Samen komen we tot de perfecte menukaart.

鶴橋ブランドコピー スーパーコピー ブランドコピー コピーブランド ロレックス スーパーコピー ロレックス コピー モンクレール スーパーコピー モンクレール コピー モンクレール ダウン コピー シュプリーム スーパーコピー シュプリーム コピー ウブロ スーパーコピー ウブロ コピー ルイヴィトン スーパーコピー ルイヴィトン コピー ブランドiphoneケースコピー グッチ スーパーコピー