Menukaart los

 

Zoek je een sfeervolle menukaart die jouw gasten vast kunnen pakken? Dan adviseren we de losse menukaart op hout waar je het menu op laat printen.

Wissen
11.80

Gratis verzending in Nederland

  • Materiaal: 6mm Berkentriplex
  • Beschermende laklaag
  • Full-color bedrukt
  • Onderscheid je horecabedrijf
  • Creëer een bijzondere beleving

Sfeervolle menukaarten

Zoek je een sfeervolle menukaart die uw gasten vast kunnen pakken? Dan adviseren we de losse menukaart waar u het menu op laat printen. Daarnaast is een losse menukaart ideaal te gebruiken als borrelkaart. Presenteer uw wijnarrangement of borrelhapjes in een origineel jasje. Wij adviseren een A4 of A5 formaat, aangezien deze formaten het beste in de handen ligt. Zet het karakter van de zaak op de kaart en verras jouw  gasten met onweerstaanbare gerechten.

Beschermende laklaag

De kans bestaat natuurlijk dat iemand een koud drankje of hete koffie omstoot. Doordat het drankje over de menukaart stroomt, trekt de vloeistof direct in de houten kaart. Vervolgens gaat de vloeistof vlekken vertonen, waardoor je gerechten niet meer zichtbaar zijn. Om de print van de menukaart te behouden, behandelen we iedere menukaart met een beschermende laklaag. Deze laklaag is bestand tegen vloeistoffen als water, koffie, bier, frisdranken en meer.

Duurzame menukaarten op hout

Voor alle houten menukaarten maken we uitsluitend gebruik van FSC gekeurd hout. Dit keurmerk staat voor de bescherming van onze wereldwijde bossen en leefomgeving. Het gebruikte hout waarop we printen, is op een duurzame manier uit het bos geoogst. Tijdens dit proces is er geen schade toegebracht aan de bomen.

De menukaart wordt op een milieuvriendelijke wijze op de plank geprint. Met behulp van een UV-printer brengen we geleidelijk de inkt aan, zodat ieder detail zo mooi mogelijk zichtbaar is. Doordat de inkt met UV-licht wordt gedroogd, komen er geen oplosmiddelen aan te pas.

Menukaarten in iedere vorm

We kunnen jouw houten menukaart in allerlei maten of vormen aanleveren. Denk aan een handig A4 of A5 formaat die gemakkelijk in de handen ligt. Of combineer de kaart met een houten voetje, zodat de gerechten direct in het oog springen. Iedere menukaart wordt op berkentriplex (dikte van 6mm) geprint.

Afhankelijk van jouw behoefte en wensen wordt het hout op maat gezaagd. We kunnen de onderstaande formaten leveren.

Formaat Lengte x Hoogte
A6 100 x 150 mm
A5 150 x 200 mm
A4 200 x 300 mm
A3 300 x 400 mm
A2 400 x 600 mm
A1 600 x 840 mm

Maar hier houdt het niet op. Je kunt bijvoorbeeld ook een menukaart met het formaat 150 x 400 mm bestellen. Of heb je een unieke vorm in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos. Daag ons uit met jouw idee!

  • Prijzen zijn exclusief eenmalige opstartkosten per opdracht € 65,-
  • Prijzen zijn exclusief 21% BTW, ontwerp en verzending.

Houtsoort

Alle menukaarten worden gemaakt met Berkentriplex. Deze duurzame houtsoort is opgebouwd met dunne lagen en is zeer goed te bewerken. Dankzij de sterke en gladde structuur wordt de bedrukking zo gedetailleerd mogelijk geprint. Standaard bieden we een dikte van 6mm aan, omdat deze dikte het beste in de hand ligt en het meest stevig is.

Ga je de menukaart met een voet combineren? Dan houden we een dikte van 15mm aan voor het voetje. Deze dikte zorgt ervoor dat de menukaart stabiel op de tafel staat.

Bevestig de papieren menukaart

Heb je al een papieren menukaart die je wil hergebruiken? Maar wil je toch een warme sfeer uitstralen met een Woodprint? Dan is een houten menukaart met bevestigingsmateriaal de uitkomst. We bieden verschillende bevestigingen aan, van sluitringen tot klemmen. Perfect om de papieren menukaart op te bevestigen.

Daarnaast kunt je de menukaart frequent wisselen, zodat het menu past bij de tijd, dag en seizoen. Ideaal voor aparte ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen. Laat vervolgens de achterkant van de plank bedrukken met jouw logo.

Of kies voor een sfeervolle print die bij jouw horecagelegenheid past. Geef je coffee corner, restaurant of lunchroom een onderscheidende karakter. Kortom, je hebt de houtbeleving van een menukaart en de flexibiliteit van de bevestiging.

Hieronder zijn onze bevestigingen voor menukaarten te vinden. Kies uit een ringband systeem, klemmetjes of sluitringen.

Ringband

  

Klem

  

Sluitringen

  

Heb je behoefte aan advies? Stuur een mail of neem telefonisch contact op. Samen komen we tot de perfecte menukaart.