Menukaart op maat

Heb je een unieke vorm in gedachten? Laat de houten menukaart in een bijzondere vorm frezen. Ideaal voor horecagelegenheden die zich willen onderscheiden en een bijzonder beleving willen neerzetten.

  • Biologisch FSC gekeurd hout
  • Beschermende laklaag
  • Full-color bedrukt
  • Onderscheid je Horecabedrijf
  • Creëer een bijzondere beleving

Creëer een unieke menukaart

Heb je een unieke vorm in gedachten? Laat de houten menukaart in een bijzondere vorm frezen. Ideaal voor horecagelegenheden die zich willen onderscheiden en een bijzonder beleving willen neerzetten. Een veelvoorkomende vorm is de borrelplank/broodplank met handvat. Laat de gerechten en drankenkaart dubbelzijdig bedrukken op de houten plank. In combinatie met jouw huisstijl en logo is de sfeerbeleving compleet.

Ga je frequent de menukaart wisselen? Kies dan voor een metalen bevestiging, zodat je inspeelt op de tijd, dag en het seizoen. Bevestig de papieren menukaart met een ringband of schroeven, zodat de gasten de menukaart kunnen omslaan. Aan de achterzijde heb je voldoende ruimte om een mooi sfeerbeeld, het achtergrondverhaal en logo te plaatsen. Geef jouw  coffee corner, restaurant of lunchroom een onderscheidende en sfeervolle uitstraling.

Beschermende laklaag

De kans bestaat natuurlijk dat iemand een koud drankje of hete koffie omstoot. Doordat het drankje over de menukaart stroomt, trekt de vloeistof direct in de houten kaart. Vervolgens gaat de vloeistof vlekken vertonen, waardoor de gerechten niet meer zichtbaar zijn. Om de print van de menukaart te behouden, behandelen we iedere menukaart met een beschermende laklaag. Deze laklaag is bestand tegen vloeistoffen als water, koffie, bier, frisdranken en meer.

Duurzame menukaart

Alle menukaarten op hout worden gemaakt met FSC-gekeurd hout. Dit betekent dat het hout op een duurzame wijze uit het bos is geoogst. Hierbij is er geen schade toegebracht aan de natuur. Om een 100% milieuvriendelijk product te garanderen, wordt de bedrukking duurzaam geprint. Met onze UV-printer brengen we geleidelijk de inkt aan. Hierdoor is ieder detail van het ontwerp zo mooi mogelijk zichtbaar. Doordat de inkt direct wordt gedroogd, komen er geen schadelijke stoffen vrij. Met een duurzame menukaart laat je milieuvriendelijke indruk achter bij de gasten.

Menukaarten in iedere vorm

We kunnen jouw houten menukaart in allerlei maten of vormen aanleveren. Denk aan een handig A4 of A5 formaat die gemakkelijk in de handen ligt. Combineer de kaart met een houten voetje, zodat de gerechten direct in het oog springen. Iedere menukaart wordt op berkentriplex (dikte van 6mm) geprint. Afhankelijk van jouw behoefte en wensen wordt het hout op maat gezaagd. Of heb je een unieke vorm in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos. Daag ons uit met jouw idee!

  • Prijzen zijn exclusief eenmalige opstartkosten per opdracht € 65,-
  • Prijzen zijn exclusief 21% BTW, ontwerp en verzending.

Houtsoort

Alle menukaarten worden gemaakt met Berkentriplex. Deze duurzame houtsoort is opgebouwd met dunne lagen en is zeer goed te bewerken. Dankzij de sterke en gladde structuur wordt de bedrukking zo gedetailleerd mogelijk geprint. Standaard bieden we een dikte van 6mm aan, omdat deze dikte het beste in de hand ligt en het meest stevig is.

Ga je de menukaart met een voet combineren? Dan houden we een dikte van 15mm aan voor het voetje. Deze dikte zorgt ervoor dat de menukaart stabiel op de tafel staat.

Bevestig de papieren menukaart

Heb je al een papieren menukaart die je wil hergebruiken? Maar wil je toch een warme sfeer uitstralen met een Woodprint? Dan is een houten menukaart met bevestigingsmateriaal de uitkomst. We bieden verschillende bevestigingen aan, van sluitringen tot klemmen. Perfect om de papieren menukaart op te bevestigen.

Ringband

  

Klem

  

Sluitringen

  

Heb je behoefte aan advies? Stuur een mail of neem telefonisch contact op. Samen komen we tot de perfecte menukaart.