Menukaart met voet

Zoek je een bijzondere menukaart die opvalt en een warme uitstraling heeft? Dan is een menukaart met voet een schot in de roos. Een unieke en sfeervolle manier om het menu te presenteren.

0.00

Gratis verzending in Nederland

  • Materiaal: 6mm Berkentriplex
  • Beschermende laklaag
  • Full-color bedrukt
  • Onderscheid je Horecabedrijf
  • Creëer een bijzondere beleving

Opvallende menukaart op hout

Zoek je een bijzondere menukaart die opvalt en een warme uitstraling heeft? Dan is een menukaart met voet een schot in de roos. Een unieke en sfeervolle manier om het menu te presenteren. Laat de menukaart bedrukken aan beide zijden. In combinatie met jouw huisstijl en logo laat je een bijzondere indruk achter. Creëer een originele, houten menukaart, waardoor je je onderscheid van concurrerende horecazaken. Wil je ook het voetje laten bedrukken? Dat kan, wij raden aan om het voetje te bedrukken met het logo en de huisstijlkleuren.

Door het lichte gewicht is de menukaart met voet ook makkelijk vast te pakken. Ideaal als jouw gasten de menukaart goed willen bekijken. Heb je een (seizoens)menukaart die frequent veranderd? Combineer de houten menukaart met een metalen bevestiging zoals een klem of sluitringen. Daarnaast is een menukaart met voet perfect te gebruiken als borrelkaart. Laat de borrelhapjes of het wijnarrangement sfeervol op het hout printen.

Beschermende laklaag

De kans bestaat natuurlijk dat iemand een koud drankje of hete koffie omstoot. Doordat het drankje over de menukaart stroomt, trekt de vloeistof direct in de houten kaart. Vervolgens gaat de vloeistof vlekken vertonen, waardoor de gerechten niet meer zichtbaar zijn. Om de print van de menukaart te behouden, behandelen we iedere menukaart met een beschermende laklaag. Deze laklaag is bestand tegen vloeistoffen als water, koffie, bier, frisdranken en meer.

Duurzaam gemaakt

Wij maken uitsluitend gebruik van FSC-gekeurd hout. Dit betekent dat het hout op een duurzame wijze uit het bos is geoogst. Hierbij is er geen schade toegebracht aan de natuur. Om een 100% milieuvriendelijk product te garanderen, wordt de bedrukking duurzaam geprint. Met onze UV-printer brengen we geleidelijk de inkt aan. Hierdoor is ieder detail van het ontwerp zo mooi mogelijk zichtbaar. Doordat de inkt direct wordt gedroogd, komen er geen schadelijke stoffen vrij.

Menukaarten in iedere vorm

We kunnen jouw houten menukaart in allerlei maten of vormen aanleveren. Denk aan een handig A4 of A5 formaat die gemakkelijk in de handen ligt. Combineer de kaart met een houten voetje, zodat de gerechten direct in het oog springen. Iedere menukaart wordt op berkentriplex (dikte van 6mm) geprint. Afhankelijk van jouw behoefte en wensen wordt het hout op maat gezaagd. Of heb je een unieke vorm in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos. Daag ons uit met jouw idee!

  • Prijzen zijn exclusief eenmalige opstartkosten per opdracht € 65,-
  • Prijzen zijn exclusief 21% BTW, ontwerp en verzending.

Houtsoort

Alle menukaarten worden gemaakt met Berkentriplex. Deze duurzame houtsoort is opgebouwd met dunne lagen en is zeer goed te bewerken. Dankzij de sterke en gladde structuur wordt de bedrukking zo gedetailleerd mogelijk geprint. Standaard bieden we een dikte van 6mm aan, omdat deze dikte het beste in de hand ligt en het meest stevig is.

Ga je de menukaart met een voet combineren? Dan houden we een dikte van 15mm aan voor het voetje. Deze dikte zorgt ervoor dat de menukaart stabiel op de tafel staat.

Bevestig de papieren menukaart

Heb je al een papieren menukaart die je wil hergebruiken? Maar wil je toch een warme sfeer uitstralen met een Woodprint? Dan is een houten menukaart met bevestigingsmateriaal de uitkomst. We bieden verschillende bevestigingen aan, van sluitringen tot klemmen. Perfect om de papieren menukaart op te bevestigen.

Daarnaast kunt je de menukaart frequent wisselen, zodat het menu past bij de tijd, dag en seizoen. Ideaal voor aparte ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen. Laat vervolgens de achterkant van de plank bedrukken met jouw logo.

Of kies voor een sfeervolle print die bij jouw horecagelegenheid past. Geef je coffee corner, restaurant of lunchroom een onderscheidende karakter. Kortom, je hebt de houtbeleving van een menukaart en de flexibiliteit van de bevestiging.

Hieronder zijn onze bevestigingen voor menukaarten te vinden. Kies uit een ringband systeem, klemmetjes of sluitringen.

Ringband

  

Klem

  

Sluitringen

  

Heb je behoefte aan advies? Stuur een mail of neem telefonisch contact op. Samen komen we tot de perfecte menukaart.