Menukaarthouders

Zet jouw samengestelde menukaart in de spotlights met een houten menukaarthouder.

  • Biologisch FSC gekeurd hout
  • Full-color bedrukt
  • Onderscheid uw Horecabedrijf
  • Creëer een bijzondere beleving
  • Formaat kaart: 160x160x4mm
  • Formaat voet: ​160x120x12mm

Zet je menukaart in de spotlights

Op zoek naar een menukaarthouder om jouw papieren menukaart te presenteren? Met een houten menukaarthouder zet je zorgvuldig de samengestelde menukaart of drankenkaart in de spotlights. Hout is van nature een sfeervol product, waardoor je een warme en gastvrije uitstraling achterlaat. Ideaal voor horecagelegenheden die zich willen onderscheiden en een bijzonder beleving willen neerzetten.

Speel met een houten menukaarthouder in op de tijd, dag en seizoen. Presenteer ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen op het juiste moment. Laat het logo fullcolour aan beide zijden bedrukken en presenteer jouw menukaart op een professionele manier.

Menukaarthouder van duurzaam hout

Onze menukaarthouders worden gemaakt van duurzaam FSC-gekeurd hout. Dit betekent dat het hout op een duurzame wijze uit het bos is geoogst. Om een 100% milieuvriendelijk product te garanderen, wordt jouw ontwerp met een ecologische UV-printer aangebracht. De printer brengt geleidelijk de inkt aan, zodat ieder detail zo mooi mogelijk zichtbaar is. Doordat de haarscherpe inkt direct met UV-licht wordt gedroogd, komen er geen oplosmiddelen aan te pas.