Menukaarthouders

Op zoek naar een menukaarthouder om uw papieren menukaart te presenteren? Met een houten menukaarthouder zet u uw zorgvuldig samengestelde menukaart in de spotlights.

  • Biologisch FSC gekeurd hout
  • Full-color bedrukt
  • Onderscheid uw Horecabedrijf
  • Creëer een bijzondere beleving
  • Formaat kaart: 160x160x4mm
  • Formaat voet: ​160x120x12mm

Zet de papieren menukaart in de spotlights

Op zoek naar een menukaarthouder om uw papieren menukaart te presenteren? Met een houten menukaarthouder zet u uw zorgvuldig samengestelde menukaart in de spotlights. Doordat hout een sfeervol natuurproduct is, laat u een warme uitstraling bij uw gasten achter. Ideaal voor horecagelegenheden die zich willen onderscheiden en een bijzonder beleving willen neerzetten.

Speel met de houten menukaarthouders in op de tijd, dag en seizoen. Presenteer ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen op het juiste moment. Of u een menukaarthouder voor een cafetaria of een chique restaurant zoekt. Wij bieden een passende kaarthouder aan voor uw horecagelegenheid.

Laat het logo van uw horecagelegenheid bedrukken op beide zijden van houder. En presenteer uw menukaart op een professionele manier. Heeft u een bepaalde vorm voor uw menukaarthouder in gedachten? Laat het ons weten.

Menuhouder van duurzaam hout

Alle menukaarthouders worden gemaakt met FSC-gekeurd hout. Dit betekent dat het hout op een duurzame wijze uit het bos is geoogst. Hierbij is er geen schade toegebracht aan de natuur. Om een 100% milieuvriendelijk product te garanderen, wordt de bedrukking duurzaam geprint.

Met onze UV-printer brengen we geleidelijk de inkt aan. Hierdoor is ieder detail van uw ontwerp zo mooi mogelijk zichtbaar. Doordat de inkt direct wordt gedroogd, komen er geen schadelijke stoffen vrij. Met een duurzame menukaarthouder laat u milieuvriendelijke indruk achter bij uw gasten.

鶴橋ブランドコピー スーパーコピー ブランドコピー コピーブランド ロレックス スーパーコピー ロレックス コピー モンクレール スーパーコピー モンクレール コピー モンクレール ダウン コピー シュプリーム スーパーコピー シュプリーム コピー ウブロ スーパーコピー ウブロ コピー ルイヴィトン スーパーコピー ルイヴィトン コピー ブランドiphoneケースコピー グッチ スーパーコピー