Point of sale

Met Point of Sale-materiaal bereikt u effectief de doelgroep op de winkelvloer. Zet met een aantrekkelijke print een bepaalde actie, producteigenschappen of het merk in de spotlights.

  • Biologisch FSC gekeurd hout
  • Perfect voor winkelpresentaties
  • Full-color bedrukt
  • Onderscheidend en trendy

Kracht van Point of Sale

Met Point of Sale-materiaal brengt u uw product of dienst onder de aandacht bij de doelgroep. Ideaal om het beslissingsproces van de koper te beïnvloeden. Ruim 70% van de aankoopbeslissingen wordt door de consument op de (winkel)vloer bepaald. Laat hier dus geen kansen liggen. Met een Houten Point of Sale trekt u alle aandacht van passanten. Hout heeft van nature een warm en sfeervol karakter en nodigt voorbijgangers uit om een kijkje te nemen. In combinatie met een aansprekende bedrukking kunt u een bepaalde actie, producteigenschappen of het merk in de spotlights zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos, wat te denken van:

  • De pay-off van jouw merk
  • USPs van het product of merk
  • Product introducties, product line extentions of brand relaunch

Duurzame bedrukking

Voor alle Point of Sale producten maken we uitsluitend gebruik van FSC gekeurd hout. Dit keurmerk staat voor de bescherming van onze wereldwijde bossen en leefomgeving. Het gebruikte hout waarop we printen, is op een duurzame manier uit het bos geoogst. Tijdens dit proces is er geen schade toegebracht aan de bomen.

Uw winkelpresentatie wordt op een milieuvriendelijke wijze geprint. Met behulp van een UV-printer brengen we geleidelijk de inkt aan, zodat ieder detail zo mooi mogelijk zichtbaar is. Doordat de inkt met UV-licht wordt gedroogd, komen er geen oplosmiddelen aan te pas. We garanderen een 100% CO2-centraal product. Ideaal als u een milieuvriendelijke en duurzame indruk wil achterlaten bij de doelgroep.

Vormgeving

Point of Sale-materiaal valt of staat met een mooi ontwerp. De boodschap moet goed leesbaar te zijn, opvallen en een unieke uitstraling. Door onze ervaring, kennis en vakmanschap weten we hoe een optimaal Point of Sale eruit ziet.

Heeft u al een bestaand ontwerp in gedachten? Laat de opbouw en het ontwerp door ons beoordelen. Wij passen de opbouw waar nodig aan en geven voor het printen een onderbouwd advies. Een optimaal resultaat heeft goede input nodig. Stuur uw ontwerp in een PDF-bestand, zodat we direct aan de slag kunnen.

Wij kunnen ook het ontwerp van uw Point of Sale vormgeven. Ideaal als u nog zoekende bent naar het perfecte ontwerp. Onze vormgevers stellen op basis van jouw wensen, doelstelling en huisstijlelementen een ontwerp voor. Wij verpakken de boodschap,  huisstijl en de sfeer van uw bedrijf in een fraai resultaat.