Circulair stoepbord

Circulaire stoepborden zijn onderscheidend, trendy en duurzaam. Laat passanten weten waar uw horecagelegenheid, winkel of kapperszaak zit en communiceer uw belangrijkste boodschap.

  • 100% circulaire stoepbord
  • Waterbestendig en Uv-bestendig
  • In iedere vorm of formaat te frezen
  • Laat een duurzame indruk achter

Biobased stoepbord

Circulaire stoepborden zijn onderscheidend, trendy en duurzaam. Laat passanten weten waar uw horecagelegenheid, winkel of kapperszaak zit en communiceer uw belangrijkste boodschap. Zet een tijdelijke actie in de schijnwerpers of laat uw menukaart haarscherp bedrukken. In combinatie met uw unieke huisstijl heeft u een duurzaam visitekaartje in huis. Heeft u een bepaald formaat voor ogen? Met onze freesmachine realiseren we elke denkbare vorm of formaat. Combineer het stoepbord met een wisselbare kliklijst of ga voor een eenvoudig krijtbord, zodat je het menu eenvoudig wisselt. Presenteer ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen op het juiste moment. Doordat het rijstvlies stoepbord waterbestendig en Uv-bestendig is, blijft uw boodschap jarenlang goed.

100% circulair

Het circulaire en innovatieve materiaal is gemaakt van biologisch restafval. Dit materiaal bestaat uit 60% rijstvliesjes, 22% steenzout en 18% minerale olie. De basisgrondstof rijstvlies is een afvalproduct van het meest gegeten voedsel wereldwijd. Het oersterke plaatmateriaal heeft de look en feel van hout, maar heeft sterkere eigenschappen dan een houtsoort. Zo heeft het materiaal geen last van noesten, scheuren, kleurverschil of sterke werking. Daarnaast is de duurzame samenstelling bestand tegen de schadelijke gevolgen van zon, regen en sneeuw. Het bijkomende voordeel is dat het rijstvliesbord UV-bestendig is, waardoor het materiaal niet vergrijst of vervaagt. Dit materiaal neemt geen vocht op en is volledig bestand tegen zout- en chloorwater, algen en schimmels. Niet voor niets staat het duurzame materiaal bekend om een lange levensduur van 80 jaar.

Stoepbord bevestiging

Van kliklijsten tot krijtborden, je kunt het stoepbord aanpassen aan het seizoen, dag of tijdstip. Ideaal voor horecagelegenheden die hun menukaart regelmatig veranderen. Ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen worden effectief aan de man gebracht. Hieronder vind je onze bevestigingsmaterialen voor stoepborden.

Krijtbord

Kliklijsten