Stoepbord Klein

Ga je een krachtige en bondige boodschap communiceren? Dan is een kleine stoepbord geschikt voor de uiting. Op het formaat 60 x 80cm moet je handig omgaan met de bescheiden opppervlakte.

  • Formaat stoepbord: 60 x 80 cm
  • FSC-gekeurd hout
  • Full-color bedrukt
  • Trek de aandacht van passanten

Stoepbord voor een krachtige boodschap

Ga je een krachtige en bondige boodschap communiceren? Dan is een kleine stoepbord geschikt voor de reclameuiting. Op het formaat 60 x 80cm moet je handig omgaan met de bescheiden opppervlakte. Trek passanten over de streep door een aansprekende uitstraling en een onweerstaanbaar aanbod. Met een smakelijke omschrijving van de lunchkaart, een speciale actie of een leuke quote wek je de interesse van langslopend publiek. In combinatie met de huisstijl zorg je voor meer herkenbaarheid. Van een afstand zien passanten het houten stoepbord, waardoor de zichtbaarheid van het bedrijf wordt vergroot. Wil je de boodschap frequent wisselen? Met een krijtbord of kliklijst speel je in op het juiste moment met de juiste boodschap.

Milieuvriendelijke stoepborden

Alle houten stoepborden worden duurzaam gemaakt met FSC gekeurd hout. Doordat het gebruikte hout op een milieuvriendelijke manier uit het bos is geoogst, brengen we geen schade toe aan het bos. Daarnaast printen we de bedrukking met een duurzame printtechniek, namelijk met een ecologische UV-printer. Met behulp van UV-licht wordt de inkt geleidelijk aangebracht. Hierbij worden geen oplosmiddelen gebruikt, doordat de UV-inkt direct opdroogt.

Stoepbord bevestiging

Wil je de boodschap op het stoepbord frequent wisselen? Dan is een houten stoepbord met bevestigingsmateriaal de beste keus. Van kliklijsten tot krijtborden, je kunt het stoepbord aanpassen aan het seizoen, dag of tijdstip. Ideaal voor horecagelegenheden die hun menukaart regelmatig veranderen. Ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen worden effectief aan de man gebracht. Je hebt de houtbeleving van een stoepbord en de flexibiliteit van de bevestiging. Hieronder vind je onze bevestigingsmaterialen voor stoepborden.

Krijtbord

Kliklijsten

鶴橋ブランドコピー スーパーコピー ブランドコピー コピーブランド ロレックス スーパーコピー ロレックス コピー モンクレール スーパーコピー モンクレール コピー モンクレール ダウン コピー シュプリーム スーパーコピー シュプリーム コピー ウブロ スーパーコピー ウブロ コピー ルイヴィトン スーパーコピー ルイヴィトン コピー ブランドiphoneケースコピー グッチ スーパーコピー