Stoepbord Specials

Met een stoepbord op maat bepaal je volledig hoe het stoepbord eruit ziet. Maak een stoepbord dat niemand anders heeft en onderscheid je bedrijf van de concurrentie. Laat op unieke wijze de huisstijl, logo en boodschap bedrukken.

  • FSC-gekeurd hout
  • Full-color bedrukt
  • Trek de aandacht van passanten
  • Trendy en duurzaam
  • Creëer je eigen stoepbord

Stoepbord op maat

Met een stoepbord op maat heb je de touwtjes in handen. Moet het stoepbord met horizontale planken worden gemaakt? Of heb je een bijzondere vorm in gedachten? Geen enkele wens is ons te gek. Onderscheid jouw bedrijf van de concurrentie en trek de aandacht van passanten. Met een aansprekende uitstraling en een onweerstaanbare boodschap is het stoepbord niet te missen.

Heb je een horecagelegenheid? Presenteer de gerechten of aanbiedingen op een unieke manier. Laat de huisstijl van de horecagelegenheid bedrukken op het houten stoepbord. Kies een mooi sfeerbeeld als ondergrond en plaats het logo op een prominente plek. Ben je in het bezit van een kapperszaak of kledingwinkel? Vraag dan de aandacht van passanten met een speciale actie.

Oog voor het milieu

Onze stoepborden worden duurzaam gemaakt van FSC-gekeurd hout. Dit betekent dat het gebruikte hout op een milieuvriendelijke manier uit het bos is geoogst. Daarnaast houden we rekening met een milieuvriendelijk printproces. Met een duurzame UV-printer wordt de bedrukking geleidelijk aangebracht. Tegelijkertijd droogt de printer de UV-inkt direct op. Er komen geen schadelijke oplosmiddelen aan te pas. Perfect als je een milieuvriendelijke indruk wil achterlaten bij de doelgroep.

Stoepbord bevestiging

Wil je de boodschap op het stoepbord frequent wisselen? Dan is een houten stoepbord met bevestigingsmateriaal de beste keus. Van kliklijsten tot krijtborden, je kunt het stoepbord aanpassen aan het seizoen, dag of tijdstip. Ideaal voor horecagelegenheden die hun menukaart regelmatig veranderen. Ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen worden effectief aan de man gebracht. Je hebt de houtbeleving van een stoepbord en de flexibiliteit van de bevestiging. Hieronder vind je onze bevestigingsmaterialen voor stoepborden.

Krijtbord

Kliklijsten