Stoepbord Underlayment

Zoek je een houten stoepbord, maar wil je niet te diep in de buidel tasten? Ons budget underlayment biedt de uitkomst.

  • Formaat 800 x 1200 mm
  • 15mm dik Underlayment
  • Optioneel met transparante buitenbeits
  • Trek de aandacht van passanten

Goedkope stoepborden van hout

Zoek je een houten stoepbord, maar wil je niet te diep in de buidel tasten? Ons budget stoepbord biedt de uitkomst. Deze aandachtstrekker is te verkrijgen in 15mm dik Underlayment, verbonden met een stevige borgketting. Deze underlayment platen bestaan uit verschillende op elkaar verlijmende houtlagen. Hierdoor is het materiaal sterk en heel goed te bewerken. Ideaal om het ontwerp zo gedetailleerd mogelijk te bedrukken. Laat de huisstijl, logo en unieke boodschap printen en trek de aandacht van passanten. Het budget stoepbord is voor ieder bedrijf die extra wil opvallen, van een horecagelegenheid tot een kledingwinkel.

Underlayment

Duurzame stoepborden

Ieder stoepbord wordt duurzaam gemaakt met FSC gekeurd hout. Dit betekent dat het gebruikte hout op een milieuvriendelijke manier uit het bos is geoogst. Daarnaast houden we rekening met een milieuvriendelijk printproces. Met een duurzame UV-printer wordt de bedrukking geleidelijk aangebracht. Tegelijkertijd droogt de printer de UV-inkt direct op. Er komen geen schadelijke oplosmiddelen aan te pas. Perfect als je een milieuvriendelijke indruk wil achterlaten bij de doelgroep. Optioneel  behandelen we het houten stoepbord met een transparante buitenbeits. Dit biedt een duurzame bescherming waarbij de houtstructuur nog mooi zichtbaar blijft. Ons advies is om het stoepbord bij regen binnen te zetten en jaarlijks te beitsen, zodat je de levensduur van de reclamedrager verlengt. Er wordt geen garantie verleend op eventuele schimmelvorming door weersinvloeden.

Vormgeving stoepbord

Heb je al een bestaand ontwerp in gedachten? Laat de opbouw en het ontwerp door ons beoordelen. Wij passen de opbouw waar nodig aan en geven voor het printen een onderbouwd advies. Een optimaal resultaat heeft goede input nodig. Stuur het ontwerp in een PDF-bestand, zodat we direct aan de slag kunnen.

Heb je toch een ander formaat in gedachten? Vraag een offerte aan en daag ons uit met jouw idee!

  • Prijzen zijn exclusief BTW en verzending
  • Vergoeding geld inclusief ontwerp, materiaal en verpak- en verzendkosten.

Wij kunnen ook het ontwerp van het stoepbord vormgeven. Ideaal als je nog zoekende bent naar het perfecte ontwerp. Onze vormgevers stellen op basis van jouw wensen, doelstelling en huisstijlelementen een ontwerp voor. Wij verpakken de boodschap,  huisstijl en de sfeer van het bedrijf in een fraai resultaat.

Een stoepbord van hout wordt in de meeste gevallen dubbelzijdig bedruikt. Hierdoor zien passanten vanaf 2 kanten de boodschap op het stoepbord. Wij adviseren een dubbelzijdige bedrukking, zodat beide zijden een functie heeft.

Stoepbord bevestiging

Wil je de boodschap op het stoepbord frequent wisselen? Dan is een houten stoepbord met bevestigingsmateriaal de beste keus. Van kliklijsten tot krijtborden, je kunt het stoepbord aanpassen aan het seizoen, dag of tijdstip. Ideaal voor horecagelegenheden die hun menukaart regelmatig veranderen. Ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen worden effectief aan de man gebracht. Je hebt de houtbeleving van een stoepbord en de flexibiliteit van de bevestiging. Hieronder vind je onze bevestigingsmaterialen voor stoepborden.

Krijtbord

Kliklijsten