Hoe weet ik of mijn foto de juiste kwaliteit heeft?

Een van de belangrijkste aspecten voor de kwaliteit van de Woodprint is de aan te leveren foto voor jouw print op hout.

Specificaties foto

  • Minimaal 1 MB of tussen 40 en 72 dpi (op ware grootte)
  • JPG/JPEG of PNG in RGB
  • Maximaal 15 MB

Hoe beter de foto des de mooier is het uiteindelijke resultaat. Om een zo optimaal mogelijke kwaliteit te realiseren dient de kwaliteit van de aan te leveren foto/afbeelding minimaal 72 dpi te zijn op ware grootte (op het formaat van de Woodprint).

RGB vs CMYK
De printtechniek die wij gebruiken is gebaseerd op een CMYK printtechniek. De meeste foto's die aangeleverd worden zijn in RGB. Wat is nou het daadwerkelijke verschil tussen deze twee begrippen.

De software die onze printtechniek gebruik is zo gemaakt om de kleuren zo dicht mogelijk te benaderen. Bij verzadigde kleuren in RGB is het lastig om dit te halen in CMYK. Hierdoor zal bij CMYK de kleur anders uitpakken.

Vragen?
Mocht je toch niet zeker weten of jouw foto geschikt is voor het gewenste formaat Woodprint, mail dan de je afbeelding naar info@woodprint.nl.

Indien de afbeelding groter is dan 30 MB kunt u deze tevens per mail (Wetransfer.com) of per post (middels cd of USB) naar ons toesturen.

鶴橋ブランドコピー スーパーコピー ブランドコピー コピーブランド ロレックス スーパーコピー ロレックス コピー モンクレール スーパーコピー モンクレール コピー モンクレール ダウン コピー シュプリーム スーパーコピー シュプリーム コピー ウブロ スーパーコピー ウブロ コピー ルイヴィトン スーパーコピー ルイヴィトン コピー ブランドiphoneケースコピー グッチ スーパーコピー