Wereldkaart Bright

129.00

Gratis verzending in Nederland

  • Gratis ophangsysteem
  • Gratis 100 vlaggetjes of pins
  • 14 dagen bedenktijd
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Meer dan 800 reviews!

Houten wereldkaart met lentekleuren

Een wereldkaart op hout met vrolijke kleuren, dat is de Wereldkaart Bright! Bij deze kaart zijn de lentekleuren als basis gebruikt. Heldere en krachtige kleuren die energie en levendigheid uitstralen. Bij deze stijl speelt de kleur geel een duidelijke rol. In combinatie met lichtbeige, het groen van jonge blaadjes, de zalmkleur en tomatenrode teint is het een mooi kleurenpatroon geworden. Een sfeervolle wereldkaart voor ieder seizoen! De kleurrijke stijl zorgt ongetwijfeld voor een vrolijk gevoel en een glimlach op je gezicht. Deze houten wereldkaart komt ieder wooninterieur tot zijn recht, van een Scandinavische tot een industriële stijl.

Wereldkaart op hout, met vlaggetjes of prikkers?

Maak nog een keus uit twee soorten prikkers, de vlaggetjes of de pins. Ben je dol op kleur? Kies dan voor de 100 kleurrijke vlaggetjes. Sla het vlaggetje in de vrolijke kaart en zorg voor meer kleur in je woonkamer. Of ga voor de neutrale, koperen pins. Hierdoor vallen de kleuren van houten wereldkaart veel meer op.

Na een tijdje heb je al een aantal prikkers in de kaart geslagen. Kijk met trots terug op al jouw mooie reisavonturen. Bij iedere pin denk je weer aan die ene mooie bestemming. En natuurlijk het avontuur dat je hebt beleefd.

De Wereldkaart Bright wordt standaard geleverd met:

  • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
  • Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt

 

Handig ophangsysteem

Bij alle Houten Wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Wereldkaart op vurenhout planken

De meest gekozen optie: de wereldkaart op vurenhout planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.