Wereldkaart Klassiek

129.00

Gratis verzending in Nederland

  • Gratis ophangsysteem
  • Gratis 100 vlaggetjes of pins
  • 14 dagen bedenktijd
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Meer dan 800 reviews!

Klassieke wereldkaart op hout

Ben je op zoek naar een unieke en klassieke wereldkaart op hout? Dan spreekt de Wereldkaart Klassiek je ongetwijfeld aan! Deze houten wereldkaart, die veel weg heeft van een navigatiekaart uit de oude scheepsvaart, bestaat uit twee halfronden van de wereld. In de linker bol zijn de continenten Noord -en Zuid Amerika te zien. In de rechter bol zie je de overige continenten van de wereld. Dankzij de bijzondere vormgeving is deze wereldkaart een ware eyecatcher.

Vlaggetjes of pins?

Allereerst maak je een keus uit de 3 verschillende formaten. Neem de afmetingen mee naar de desbetreffende ophangplek en bekijk welke grootte het beste bij je interieur past. Is dit gelukt? Dan komt de volgende uitdaging op je pad, de keuze uit twee diverse prikkers. Ga je voor de kleurrijke vlaggetjes of de koperen pins?

Onze tip? De koperen pins! Hiermee leg je de nadruk op de klassieke sfeer van de wereldkaart. Laat vervolgens zien waar je allemaal bent geweest én dolgraag heen wilt. Deze karakteristieke kaart met vintage uitstraling kan nét die toevoeging zijn die jouw interieur afmaakt.

De Wereldkaart Klassiek wordt standaard geleverd met:

  • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
  • Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt

 

Handig ophangsysteem

Bij alle Houten Wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Wereldkaart op vurenhout planken

De meest gekozen optie: de wereldkaart op vurenhout planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.