- 10 %

Wereldkaart Memories

Wissen
Van 99.50 Voor 89.50

Gratis verzending in Nederland

  • Gratis ophangsysteem
  • Gratis 100 prikkers
  • Gratis spoeltje garen
  • Biologisch FSC gekeurd hout

Houten wereldkaart als reisdagboek

De Wereldkaart Memories is de ideale kaart om al jouw reisavonturen (herinneringen) op vast te leggen. Rondom de wereld heb je alle ruimte om prachtige foto’s te pinnen. Bijvoorbeeld jouw wereldreis in Afrika of een stedentrip in Rome. Zo maak je de kaart nog meer memorabel.

Met een spoeltje garen maak je verbindingen vanaf Nederland naar jouw bestemmingen. Hiermee laat je zien waar je allemaal bent geweest. En welke mooie plekken jij hebt gezien! Ideaal voor de reisliefhebber. Met deze wereldkaart op hout heb je een groot reisdagboek aan je muur hangen. Kijk met trots terug naar de kaart en denk terug aan al jouw reisavonturen.

Wereldkaart op hout: ideaal voor ieder interieur

Deze wereldkaart op hout heeft een mooie zwarte bedrukking. Hierdoor springt de wereld, op een houten achtergrond, direct in het oog. Wil je de kaart toch meer kleur geven? Dat kan! Met de gratis vlaggetjes zorg je voor een kleurrijke wereldkaart. Leg vervolgens de verbindingen tussen al jouw bestemmingen en je hebt een levendige woonaccessoire in je woonkamer.

Omdat de Wereldkaart Memories de neutrale kleur zwart heeft, past de stijl in vrijwel ieder wooninterieur. Bijvoorbeeld in een modern, landelijk of klassiek interieur.

De Wereldkaart Memories wordt standaard geleverd met:
• 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins (de vlaggetjes worden assorti geleverd. De kleuren kunnen iets afwijken van de getoonde foto)
• Ophangsysteem: een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt.
• Spoeltje garen

  

Let op! Omdat iedere kaart nieuw wordt geprint, bestaat de kans dat de kleuren ietsjes afwijken van de getoonde foto’s. Maar één ding is zeker, je krijgt een topproduct waar je jarenlang plezier van hebt!

Handig ophangsysteem

Bij alle Houten Wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Wereldkaart op Vurenhout planken

De meest gekozen optie: de Wereldkaart op Vurenhouten planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op Populierenhout

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees Populierenplaat (mulitplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.

     

Kies het perfecte formaat!

De Wereldkaart Memories is in 3 verschillende formaten te verkrijgen. Kies de ideale grootte die past bij de grootte van de kamer en meubels.

Formaat (cm)                 Prijs
105 x 60 € 99,50
124 x 70 € 129,50
140 x 80 € 159,50