Wereldkaart Modern

129.00

Gratis verzending in Nederland

  • Gratis ophangsysteem
  • Gratis 100 vlaggetjes of pins
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Meer dan 800 reviews!

Houten wereldkaart voor de reisliefhebbers

De Wereldkaart Modern herken je direct aan zijn kleurrijke karakter. Ieder land heeft een andere kleur gekregen dan de buurland. Om de landen heen zie je rode grenslijnen, zodat je direct jouw bestemming vindt. De gehele kaart is gedetailleerd gevuld met namen van steden, dorpen, gebergten en oceanen. Heb je een geweldige wereldreis gemaakt of een onvergetelijke stedentrip in Europa? Met de 100 gratis prikkers laat je zien waar je allemaal bent geweest en nog dolgraag heen wilt. Ga op zoek naar jouw bezochte bestemmingen, sla de prikker in de kaart en denk terug aan je mooie reisavonturen.

Wereldkaart op hout: pin jouw mooiste bestemmingen

Deze tijdloze wereldkaart op hout komt in ieder wooninterieur tot zijn recht. Bijvoorbeeld in een landelijk of modern interieur. De Wereldkaart Modern heeft al een boel kleuren op zich. Maar wil je de wereldkaart op hout nog kleurrijker maken? Kies dan voor de 100 gratis vlaggetjes. Deze vlaggetjes worden in meerdere kleuren geleverd. Met een blauwe of rode vlag pin je de bestemmingen die hebt bezocht én graag wilt bezoeken. Met slechts een paar tikjes van de hamer staat de vlag op zijn plek. Is de houten wereldkaart al kleurrijk genoeg? Dan zijn de koperen pins perfect!

De Wereldkaart Modern wordt standaard geleverd met:

  • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
  • Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt.

 

Wereldkaart op vurenhout planken

De meest gekozen optie: de wereldkaart op vurenhout planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.

     

Handig ophangsysteem

Bij alle Houten Wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!