Wereldkaart Roest

129.00

Gratis verzending in Nederland

  • Gratis ophangsysteem
  • Gratis 100 vlaggetjes of pins
  • 14 dagen bedenktijd
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Meer dan 800 reviews!

Wereldkaart op hout: stoer en industrieel

Deze houten wereldkaart herken je direct aan zijn roestige uiterlijk. Met zijn roodbruine kleur is de Wereldkaart Roest een aanwinst voor je interieur. De roestige stijl geeft de woonruimte een warme en stoere vintagelook. Ideaal voor industriële en landelijke wooninterieurs. Daarnaast is de roestige kleur een echte trendkleur aan het worden.

Ben je verkocht van de Wereldkaart Roest? Dan sta je voor de volgende keus: de kleurrijke vlaggetjes of de koperen pins? Onze tip? Ga voor de koperen pins. Hiermee behoud je de roestige en stoere look van de houten Wereldkaart. Deze combinatie is een aanwinst voor een industrieel en landelijk wooninterieur.

Vind je dat de wereldkaart iets meer kleur kan gebruiken? Dan kies je voor de vlaggetjes die in meerdere kleuren geleverd worden. Pak de prikker erbij, zoek je bestemming en sla de prikker in de kaart. Viola, je eerste bestemming is gepind! Laat vervolgens zien waar je allemaal bent geweest én graag heen wilt.

De Wereldkaart Roest wordt standaard geleverd met:

  • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
  • Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt

 

Handig ophangsysteem

Bij alle Houten Wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Wereldkaart op vurenhout planken

De meest gekozen optie: de wereldkaart op vurenhout planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.