- 20 %

Wereldkaart op Staal

Met een Wereldkaart op Staal heb je iets heel bijzonders aan je muur hangen. Staal straalt van nature een stoere en rauwe uitstraling uit. Een mooie eyecatcher die in iedere woonruimte tot leven komt. Van een industriële tot een landelijk interieur, een stalen wereldkaart is dé trend van 2018.

Van99,50 Voor79,60 incl. BTW

Gratis verzending in Nederland

  • Gratis ophangsysteem
  • Gratis 30 witte magneten
  • Stoer en industrieel
  • Formaat 100 x 50cm

Wereldkaart op stalen plaat

Op internet zie je veel wereldkaarten die van staal zijn gemaakt. Hierbij is de wereld uit een grote stalen plaat gesneden en vervolgens in losse continenten gemaakt. De continenten plak je stuk voor stuk aan de muur, wat veel tijd kost. Hier maken wij een duidelijk verschil in. Bij onze stalen wereldkaart wordt de wereld op een verzinkte, stalen plaat gedrukt. Hierdoor vormt de stalen plaat en de wereld één geheel. Geen gedoe om de losse continenten op je muur te bevestigen, maar een gebruiksvriendelijk ophangsysteem.

Doordat de zwarte wereld op het staal wordt geprint, ontstaat er een mooi contrast. Dé ideale kaart voor een landelijke of industrieel wooninterieur. Maar de stalen wereldkaart past ook perfect in een kantoorruimte. Een ding is zeker, in iedere ruimte is de stalen wereldkaart de eyecatcher aan de muur.

Markeer je reizen met magneten

Wanneer je wereldkaart op staal er mooi bijhangt, kan het pinnen beginnen. Het leuke aan een stalen wereldkaart is dat hij magnetisch is. Standaard ontvang je 30 witte magneten, waarmee je laat zien waar je allemaal bent geweest en waar je nog dolgraag heen wilt. Blader door je vakantiealbums, pak de vakantiefoto’s erbij en graaf diep in je geheugen. Iedere magneet haalt het mooiste reismoment naar boven.

Wil je de stalen wereldkaart nog persoonlijker maken? Iedere magneet heeft een ijzersterke draagkracht, zodat je bijzondere reisfoto’s kunt toevoegen. Of neem een bijzonder magneetje mee uit het buitenland en bevestig deze bij thuiskomst op je wereldkaart.

Handig ophangsysteem

Bij de Wereldkaart op Staal leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Op de achterzijde hebben we 2 bevestigingsbeugels voorgemonteerd.

  1. Boor de eerste ondersteuningsmateriaal in de muur met de bijgeleverde pluggen en schroeven.
  2. Pak vervolgens een meetlint erbij en hou een tussenruimte aan van
  3. Boor dan de tweede ondersteuningsplaten in de wand.
  4. Jouw Wereldkaart op Staal is klaar om op te hangen. Hou er rekening mee dat de randen van de plaat scherp is.
  5. Veel plezier met het pinnen!