- 10 %

Wereldkaart Style

Wissen
Van 99.50 Voor 89.50

Gratis verzending in Nederland

  • Gratis ophangsysteem
  • Gratis 100 prikkers
  • Biologisch FSC gekeurd hout

Wereldkaart op hout: stijlvol en bescheiden

De Wereldkaart Style is een stijlvolle dagboek voor aan de muur. Deze houten wereldkaart is direct te herkennen aan zijn bescheiden kleurenpatroon. Door de combinatie van lichtblauw, beige en zalmroze past deze kaart in ieder wooninterieur. Ieder land heeft een andere kleur gekregen dan zijn buurland.

Om de wereldkaart op hout nog levendiger te maken, is de hele kaart gevuld met namen van steden, dorpen, gebergten en oceanen. Hierdoor kun je snel en eenvoudig jouw bezochte bestemming vinden. Dé ideale kaart voor de reisavonturiers.

Houten wereldkaart: vlaggetjes of pins?

Van een landelijk tot een modern interieur, deze stijlvolle kaart komt overal tot zijn recht. Wil je de wereldkaart iets meer kleur geven? Kies dan voor de 100 gratis vlaggetjes. Deze kleurrijke prikkers worden in verschillende kleuren geleverd, van rood tot blauw.

Maar vind je de houten wereldkaart al kleurrijk genoeg? Dan zijn de koperen pins de ideale keus! Pak vervolgens de prikker erbij en pin je bezochte droombestemmingen. Hoe vaker je reist, hoe vaker je de hamer kan pakken! Maak een geweldige wereldreis gemaakt of een onvergetelijke stedentrip. Jij bepaalt de koers!

De Wereldkaart Style wordt standaard geleverd met:

  • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins (de vlaggetjes worden assorti geleverd)
  • Ophangsysteem: een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt.

 

Let op! Omdat iedere kaart nieuw wordt geprint, bestaat de kans dat de kleuren ietsjes afwijken van de getoonde foto’s. Maar één ding is zeker, je krijgt een topproduct waar je jarenlang plezier van hebt!

Handig ophangsysteem

Bij alle Houten Wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Wereldkaart op Vurenhout planken

De meest gekozen optie: de Wereldkaart op Vurenhouten planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op Populierenhout

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees Populierenplaat (mulitplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.

     

Kies het perfecte formaat!

De Wereldkaart op Hout is in 3 verschillende formaten te verkrijgen. Kies de ideale grootte die past bij de grootte van de kamer en meubels.

Formaat (cm)                 Prijs
105 x 60 € 99,50
124 x 70 € 129,50
140 x 80 € 159,50