Wereldkaart Verf

129.00

Gratis verzending in Nederland

  • Gratis ophangsysteem
  • Gratis 100 prikkers
  • Biologisch FSC gekeurd hout
  • Meer dan 800 reviews!

Wereldkaart op hout: een vrolijk kunstwerk

Bij de Wereldkaart Verf spatten de kleuren op je af! Dit houten kunstwerk lijkt regelrecht uit een galerij te komen. Dankzij de vrolijke en felle kleuren zorgt deze houten wereldkaart voor een brede glimlach op je gezicht. Dé perfecte wereldkaart om je wooninterieur meer sfeer te geven. Pas wel op, deze kaart vraagt direct jouw aandacht! Zorg ervoor dat de Wereldkaart Verf een mooi onderdeel wordt van je interieur.

Houten wereldkaart: vlaggetjes of pins?

Wil je de wereldkaart op hout nog meer kleur geven? Kies dan voor de 100 kleurrijke vlaggetjes en het kleurenpatroon wordt extra versterkt. Pak een mooie kleur uit het zakje, zoek een mooi contrast op en pin je eerste bestemming. Met een paar tikjes van de hamer staat de vlag op zijn plek.

Vind je de Wereldkaart Verf al kleurrijk genoeg? Dan kies je voor de koperen pins. Begin met het pinnen van al jouw bezochte bestemmingen. Voor je het weet zit de houten wereldkaart vol met prikkers. Hoe vaker je reist, hoe vaker je de hamer kunt pakken.

De Wereldkaart Verf wordt standaard geleverd met:

  • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
  • Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt

 

Handig ophangsysteem

Bij alle Houten Wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Wereldkaart op vurenhout planken

De meest gekozen optie: de wereldkaart op vurenhout planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.