Wereldkaart Wood

129.00

Gratis verzending in Nederland

  • Gratis ophangsysteem
  • Gratis 100 vlaggetjes of pins
  • 14 dagen bedenktijd
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Meer dan 800 reviews!

Donkere wereldkaart op hout

Bij de Wereldkaart Wood is de wereld als het ware open gelaten. Hierbij worden de vurenhout planken gebruikt als de kleur van de wereld. Om de wereld heen hebben de oceanen, rivieren en zeeën een zwarte bedrukking gekregen. Vervolgens functioneert de zwarte belijning als grenslijnen, zodat je eenvoudig je bezochte bestemming vindt. Het donkere karakter van de houten wereldkaart past heel goed bij industriële en landelijke interieurs. Doordat de planken zichtbaar zijn, straalt de kaart warmte en rust uit.

Pin jouw bezochte bestemmingen

Hoe leuk is het om al jouw reisjes af te strepen? Iedereen is wel eens benieuwd hoeveel landen hij of zij al heeft bezocht. Heb je bijvoorbeeld veel steden bezocht in Europa? Of ben je wezen backpacken door Thailand of Vietnam? Met de 100 gratis prikkers leg je al jouw reisavonturen vast.

Neem de keus uit de kleurrijke vlaggetjes of de koperen pins. Onze tip? Ga voor de subtiele pins, zodat de Wereldkaart Wood mooi in balans is. Sla de prikker in het land of leg alle steden vast. Jij bepaalt hoe jouw wereld eruit gaat zien. Heb je alle vakantiefoto’s, albums en herinneringen naar boven gehaald? Kijk dan met trots naar jouw wereldkaart en denk terug aan de mooiste reismomenten. Iedere prikker zorgt voor een brede glimlach op jouw gezicht.

De Wereldkaart Wood wordt geleverd met:

  • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
  • Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt

 

Handig ophangsysteem

Bij alle Houten Wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Wereldkaart op vurenhout planken

De meest gekozen optie: de wereldkaart op vurenhout planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.