5 Creatieve ideeën met houten wereldkaarten

Een houten wereldkaart kan zo veel meer zijn dan alleen een stukje interieurdecoratie. Het natuurlijke materiaal zorgt voor een warme en rustieke sfeer in huis, terwijl je deze zelf ook nog een persoonlijk tintje kunt geven. Met de houten wereldkaarten van Woodprint haal je een eyecatcher aan de muur in huis welke je kunt aanvullen met foto’s, souvenirs of zelfs verlichting!

 

woodprint-wereldkaart-shape-houten-werelskaarten-werelskaart-van-rijst-rijstvliesjes-duurzaam-recyclebaar-circulair

 

1. Een statement aan je muur

Gebruik een Woodprint wereldkaart Shape als indrukwekkende statement wanddecoratie in je woonkamer, studeerkamer of slaapkamer. Het natuurlijke materiaal gemaakt van rijstvliesjes geeft een warme uitstraling en vormt een aantrekkelijk middelpunt voor de ruimte. Kies voor een grote houten wereldkaart als het middelpunt van je interieur, of ga voor een subtielere maat die naadloos in je bestaande inrichting past. Breng aan de achterzijde langs de rand een RGB led strip aan met afstandsbediening. Zo verandert jouw wereldkaart in een fantastische sfeerlamp die je aan kunt passen aan elke mood! Als je meer wil weten over dit unieke en duurzame materiaal, want het is écht van rijstvlies! Bekijk dan even onze zuster-webshop Rijstprint.nl 

 

2. Reisroute highlighter

Markeer je reisavonturen op je eigen houten wereldkaart! Plaats koperen pinnen of vlaggetjes op de plaatsen die je hebt bezocht en verbind ze eventueel met draad. Dit voegt een persoonlijk tintje toe en herinnert je aan de onvergetelijke ervaringen die je hebt opgedaan. Dit interactieve element maakt je decor niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook betekenisvol en persoonlijk.

 

3. Thema-mix en match

Combineer je Woodprint houten wereldkaart met andere thematische decorstukken. Denk aan vintage koffers, oude kaarten, of reisgerelateerde kunstwerken. Dit creëert een coherente sfeer van reizen en ontdekking in je ruimte. Het contrast tussen het natuurlijke hout van de wereldkaart en andere texturen en kleuren voegt visuele diepte en levendigheid toe aan je interieur.

 

4. Functionele creativiteit

Laat je Woodprint houten wereldkaart dienen als functionele decoratie. Gebruik het als een uniek prikbord om items van je reizen vast te pinnen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan foto’s, maar ook je boarding passes of kleine aandenkens. Dit voegt een dynamisch element toe aan je inrichting en herinnert je dagelijks aan je avonturen.

 

5. Inspirerend thuiskantoor

Integreer een Woodprint wereldkaart van hout in je thuiskantoor om je te inspireren tijdens het werken. Het symboliseert je reisdoelen en dromen, waardoor je focus en motivatie behoudt. De natuurlijke uitstraling van het hout zorgt voor een ontspannen sfeer die creativiteit stimuleert. Daarnaast zijn diverse klokken voor verschillende tijdszones ook een leuke aanvulling op een wereldkaart van hout op kantoor.

 

Met Woodprint houten wereldkaarten kun je meer dan alleen landsgrenzen in je huis brengen. Ze vormen een prachtige canvas voor je creativiteit en avontuurlijke geest. Gebruik deze ideeën om je eigen unieke stempel op je interieur te drukken en je passie voor reizen te laten zien.