Een duurzaam schilderij op hout

Je hebt zojuist de perfecte gedrukte foto of wereldkaart op hout uitgezocht. En nu, welke maat kies je? Het kiezen van de juiste maat kan soms een uitdaging zijn, maar maak je geen zorgen! Wij hebben een paar handige tips die ervoor zorgen dat jouw houten schilderij straks straalt in jouw woonkamer. Laat die muren tot leven komen met jouw favoriete afbeeldingen.

jour-favoriete-fotos-op-duurzaam-hout-drukken-1

 

Hoe groter het houten schilderij hoe beter! Kies gerust een maatje meer

Het lijkt misschien simpel, maar de grootte van je houten schilderij maakt echt een verschil. Hoe groter, hoe indrukwekkender het wordt. Een groot gedrukt foto op hout of wereldkaart is als een statement voor je muur. Het vult de ruimte prachtig op en trekt de aandacht van iedereen die binnenkomt. Onze houten prints zijn beschikbaar in verschillende formaten, dus kies er een die jouw muur recht doet. Durf groot te denken en je zult versteld staan van het resultaat. Twijfel niet, laat die wereldkaart de hele muur bedekken, het zal een ruimtelijk gevoel creëren dat jouw woonkamer transformeert.

 

jour-favoriete-fotos-op-duurzaam-hout-drukken-2

 

Speel met verschillende formaten voor een speels effect

Het is niet alleen de grootte die telt, maar ook de hoogte waarop je jouw houten schilderij ophangt. Te hoog of te laag kan het verschil maken tussen een gezellige sfeer en een onprettig gevoel. Als je twijfelt, houd je houten schilderij dan op verschillende hoogtes vast voordat je de definitieve plek bepaalt. Over het algemeen is ooghoogte een goede richtlijn. Maar hier is een slimme truc: durf eens iets anders en hang je foto op hout niet standaard boven de bank op. Overweeg om het naast de bank te hangen; dit creëert vaak een verrassend ruimtelijk effect.

Met deze tips haal je het maximale uit jouw gedrukte foto’s en wereldkaarten op hout. Jouw woonkamer wordt niet alleen mooier, maar ook persoonlijker. Wil je meer weten of heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag om jouw kunstwerken prachtig te laten stralen in je huis!