Een Woodprint ophangen doe je zo!

Een prachtige woodprint verdient een mooie plek aan je muur, maar hoe hang je dit kunstwerk nu op de beste manier op? Geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor je. Met een handig ophangsysteem en een paar eenvoudige stappen kun je jouw woodprint snel en gemakkelijk ophangen, zodat je er elke dag van kunt genieten.ophangsysteem-woodprint-eenvouding-ophangen-schilderij-2

Het handige ophangsysteem voor jouw woodprint

Een van de grote voordelen van onze woodprints is het meegeleverde ophangsysteem. Dit solide ophangsysteem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing. Het enige wat je zelf nog moet doen is deze beugels op je woodprint monteren. Met dit systeem hang je jouw woodprint in een handomdraai op.

 

Stap 1: Bevestig de Beugels

Meet 5-10 centimeter vanaf de bovenzijde van je woodprint en monteer de beugels op de linker- en rechterdwarslat van de woodprint. Aan één zijde van de kabel bevindt zich een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Plaats het schuifplaatje tussen de beugels en trek het strak naar beneden tot de gewenste spanning bereikt is.

 

Stap 2: Schroef de Plaat Vast

Zodra het schuifplaatje de juiste spanning heeft, schroef je het stevig vast. Nu is jouw woodprint klaar om opgehangen te worden.

ophangsysteem-woodprint-eenvouding-ophangen-schilderij-1

Tips voor het perfect ophangen van jouw houten wanddecoratie

Het ophangen van je woodprint is niet alleen eenvoudig, maar ook een kans om creatief te zijn met de inrichting van je huis. Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat jouw woodprint perfect aan de muur komt te hangen:

 

3 tips bij het ophangen van jouw Woodprint houten wanddecoratie

  1. Voordat je begint, meet zorgvuldig de gewenste hoogte en markeer deze met een potlood. Dit voorkomt onnodige gaten in de muur
  2. Speel met composities
  3. Overweeg de compositie van je interieur bij het bepalen van de ophanghoogte. Een woodprint kan een prachtig middelpunt zijn in een galerijwand of een creatieve toevoeging boven een meubelstuk.

 

Met deze eenvoudige stappen en handige tips geef je jouw woodprint de plek die het verdient. Geniet van de warme uitstraling van het hout en de prachtige afbeelding aan je muur. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!