Tafelblad printen

Op zoek naar een bijzondere houten vergadertafel, eettafel of terrastafeltjes? Of wat dacht je van een houten tafelblad met fotoprint? Laat je grafische ontwerp, logo of huisstijl door ons printen. Welk verhaal moet jouw tafelblad vertellen?

  • Voor particulier en zakelijk
  • Unieke sfeerbeleving
  • Milieuvriendelijk geprint
  • Full-color bedrukt

Houten tafels printen

Heb je een mooi tafelblad en wil je het blad nieuw leven inroepen? Laat de tafel bedrukken met een sfeervolle en mooie print, zodat je het tafelblad nieuw leven inblaast. Bij Woodprint is het mogelijk om je huidige tafelblad te brengen, zodat wij de unieke print verzorgen. Geprinte tafels zorgen voor een unieke sfeerbeleving. Laat je logo, huisstijl of een sfeerbeeld op de tafel bedrukken. Het is zelfs mogelijk om een menukaart op het houten blad te printen. Vervolgens beschermen we de tafel met een vochtbestendige laag, zodat omgestoten vloeistof de tafel niet permanent aantast.

Heeft jouw bedrijf een vergaderruimte of een kantoorplek waar je het bedrukte tafelblad wil gebruiken? Print bijvoorbeeld de kernwaarden, de mooiste projecten of de huisstijl op het blad en maak een unieke plek waar inspiratie centraal staat. Onze printer kan een maximaal formaat van 2,40 meter bij 1,20 meter aan. Daarnaast mag het tafelblad niet dikker zijn dan 9,5cm.

Duurzame tafelbladen

Om het ontwerp op het tafelblad te printen, maken we gebruik van een duurzame UV-printer. Dankzij het UV-licht wordt de afbeelding of foto geleidelijk op het tafelblad aangebracht. Tegelijkertijd drogen de ingebouwde UV-lampen de UV-inkt op. Een milieuvriendelijke en innovatieve printtechniek. Wil je als ondernemer een duurzame boodschap uitstralen? Dan zijn onze Woodprints een aanwinst voor jouw bedrijf.