Bedrukt Tafelblad

Op zoek naar een bijzondere houten vergadertafel, eettafel of terrastafeltjes? Of wat dacht u van een bedrukte houten tafelblad in de wachtkamer? Laat uw grafische ontwerp, logo of huisstijl door ons printen. Welk verhaal moet uw tafelblad vertellen?

  • Voor particulier en zakelijk
  • Unieke sfeerbeleving
  • Milieuvriendelijk geprint
  • Full-color bedrukt

Houten tafelbladen aanleveren

Heeft u een mooi tafelblad in uw bezit en wilt u het blad nieuw leven inroepen? Laat de tafel bedrukken met een sfeervolle en mooie print, zodat u het tafelblad hergebruikt. Bij Woodprint is het mogelijk om het tafelblad te komen brengen, zodat wij de print verzorgen. Hou er rekening mee dat we een houten blad kunnen bedrukken van maximaal 2,40 meter bij 1,20 meter. De dikte van het blad mag maximaal 9,5cm zijn.

Geprinte tafelbladen zorgen voor een unieke sfeerbeleving. Laat uw logo, huisstijl of een sfeerbeeld op de tafel bedrukken en onderscheid uw horecagelegenheid. Het is zelfs mogelijk om uw menukaart op het houten blad te printen. Vervolgens beschermen we de tafel met een vochtbestendige laag, zodat omgestoten vloeistof de tafel niet permanent aantast.

Heeft uw bedrijf een vergaderruimte of een kantoorplek waar de tafel aan vervanging is? Print bijvoorbeeld de kernwaarden, de mooiste projecten of de huisstijl op het blad en maak een unieke plek waar inspiratie centraal staat.

Creëer een bijzondere tafel

Heeft u al een bestaand ontwerp in gedachten? Laat de opbouw en het ontwerp door ons beoordelen. Wij passen de opbouw waar nodig aan en geven voor het printen een onderbouwd advies. Een optimaal resultaat heeft goede input nodig. Stuur uw ontwerp in een PDF-bestand, zodat we direct aan de slag kunnen.

Wij kunnen ook het ontwerp van uw stoepbord vormgeven. Ideaal als u nog zoekende bent naar het perfecte ontwerp. Onze vormgevers stellen op basis van jouw wensen, doelstelling en huisstijlelementen een ontwerp voor. Wij verpakken de boodschap,  huisstijl en de sfeer van uw bedrijf in een fraai resultaat.