Bedrukt Tafelblad

Op zoek naar een bijzondere houten vergadertafel, eettafel of terrastafeltjes? Of wat dacht je van een bedrukte houten tafelblad in de wachtkamer? Laat je grafische ontwerp, logo of huisstijl door ons printen. Welk verhaal moet jouw tafelblad vertellen?

  • Voor particulier en zakelijk
  • Unieke sfeerbeleving
  • Milieuvriendelijk geprint
  • Full-color bedrukt

Houten tafelbladen aanleveren

Heb je een mooi tafelblad en wil je het blad nieuw leven inroepen? Laat de tafel bedrukken met een sfeervolle en mooie print, zodat je het tafelblad hergebruikt. Bij Woodprint is het mogelijk om het tafelblad te komen brengen, zodat wij de print verzorgen. Hou er rekening mee dat we een houten blad kunnen bedrukken van maximaal 2,40 meter bij 1,20 meter. De dikte van het blad mag maximaal 9,5cm zijn.

Geprinte tafelbladen zorgen voor een unieke sfeerbeleving. Laat je logo, huisstijl of een sfeerbeeld op de tafel bedrukken. Het is zelfs mogelijk om een menukaart op het houten blad te printen. Vervolgens beschermen we de tafel met een vochtbestendige laag, zodat omgestoten vloeistof de tafel niet permanent aantast.

Heeft jouw bedrijf een vergaderruimte of een kantoorplek waar je het bedrukte tafelblad wil gebruiken? Print bijvoorbeeld de kernwaarden, de mooiste projecten of de huisstijl op het blad en maak een unieke plek waar inspiratie centraal staat.