• Gratis verzending in NL
  • Gratis 100 prikkers
  • Gratis ophangsysteem
  • Binnen 5 werkdagen in huis

Wereldkaart op hout

Een wereldkaart op hout is onmisbaar in het leven van een avontuurlijke reisliefhebber. Denk eens terug aan al jouw onvergetelijke reisjes en de mooiste momenten die je hebt beleefd. Hoe leuk zou het zijn als je een sfeervolle reisdagboek aan de muur hebt hangen? Met 100 gratis pins of kleurrijke vlaggetjes laat je zien waar je allemaal bent geweest en dolgraag heen wilt. Pak de hamer erbij en sla de prikker in de wereldkaart op hout. Bij iedere prikker denk je weer terug aan dat ene reismoment. Alsof de tijd even stil staat.

Houten wereldkaart aan de muur

Hoe vaker je op reis gaat, hoe vaker je de hamer kunt pakken! Een verslavende bezigheid voor iedere reisavonturier. Heb je nog droombestemmingen op het oog? Sla de pin erin en laat zien waar je dolgraag heen wilt. Na de eerste pin volgt de rest vanzelf. Pak je fotoboek(en) erbij, graaf diep in je geheugen en pin al jouw bezochte bestemmingen. Bij iedere pin komt er een mooie reisherinnering naar boven. Bijvoorbeeld het bezoekje aan een prachtig strand, een romantische etentje of de onvergetelijke cultuur. Heb je al jouw bestemmingen op de kaart geprikt? Kijk dan van een afstandje naar je houten wereldkaart en kijk met trots terug naar al jouw reisavonturen.

Wereldkaart op hout in de woonkamer

Met een houten wereldkaart creeër je een landelijke en warme sfeer in huis. Een sfeervolle opvulling voor dat ene lege plekje aan de muur. De meest gekozen plek is boven de comfortabele bank. De wereldkaart wordt dan niet alleen gebruikt als reisdagboek, maar ook als woonaccessoire. Dankzij de natuurlijke en warme uitstraling krijgt je woonkamer een gezellige sfeer.

Wil je voor het slapen gaan eventjes terugblikken naar je gemaakte reisjes? Heerlijk wegdromen over die ene mooie reis die al jarenlang op je bucketlist staat. Hang de houten wereldkaart boven het bed en je slaapkamer straalt een en al ontspanning uit. Tot slot is de eetkamer een zeer populaire keus. Vaak zien we de kaart aan de kopse kant van de tafel hangen. Tijdens het ontbijt en avondeten is de houten wereldkaart hét gesprek van de dag.

Onze houten wereldkaarten komen in verschillende stijlen voor, van een klassieke tot een moderne wereldkaart. Kies de kaart die het beste bij je smaak en interieur past. Heb je een industrieel of landelijk wooninterieur? Richt dan je pijlen op de Wereldkaart Memories of de Wereldkaart Vintage. Spreekt een moderne stijl jou meer aan? Dan is de Wereldkaart Modern en de Wereldkaart Style een logische keus. Kortom, voor iedere woonstijl hebben we de perfecte kaart.

Heb jij voornamelijk mooie reisbestemmingen binnen Europa bezocht? Pin dan jouw avonturen op een Europakaart op hout.

Lees onze klantbeoordelingen! Wij gaan voor de 10!

Star Rating

Doen wat ze zeggen, reageren prompt op e-mail met vragen, product op tijd en in goede staat geleverd en vakkundig afgewerkt. Ik bestel nog een keer bij ze.

Lees beoordelingen
Star Rating

Geweldig resultaat, precies wat ik verwacht had! Netjes afgeleverd in een niet al te lange tijd en makkelijk op te hangen.

Lees beoordelingen