• Gratis verzending in NL
  • Gratis 100 prikkers
  • Gratis ophangsysteem
  • Beoordeeld met een 8,9

Wereldkaart op Hout

Een Wereldkaart op Hout is onmisbaar in het leven van een avontuurlijke reisliefhebber. Denk eens terug aan al jouw onvergetelijke reisjes en de mooiste momenten die je hebt beleefd. Hoe leuk zou het zijn als je een sfeervolle reisdagboek aan de muur hebt hangen? Een dagboek waar je met trots naar terug kijkt en je mooiste herinneringen naar boven haalt.

Met de 100 gratis pins of kleurrijke vlaggetjes laat je zien waar je allemaal bent geweest. Heb je een stedentrip door Europa gedaan? Of de charmes van Thailand ontdekt? Leg jouw droomreis vast met een prikker. Pak de hamer erbij en sla de vlag of pin in de houten wereldkaart. Bij iedere prikker denk je weer terug aan dat ene reismoment. Alsof de tijd even stil staat.

Lees onze klantbeoordelingen! Wij gaan voor de 10!

Star Rating

Doen wat ze zeggen, reageren prompt op e-mail met vragen, product op tijd en in goede staat geleverd en vakkundig afgewerkt. Ik bestel nog een keer bij ze.

Lees beoordelingen
Star Rating

Geweldig resultaat, precies wat ik verwacht had! Netjes afgeleverd in een niet al te lange tijd en makkelijk op te hangen.

Lees beoordelingen