• Binnen 5 werkdagen in huis
  • Gratis 100 prikkers & ophangsysteem
  • In Nederland geproduceerd

Wereldkaart op hout

Een wereldkaart op hout is onmisbaar in het leven van een avontuurlijke reisliefhebber. Denk eens terug aan al jouw onvergetelijke reisjes en de mooiste momenten die je hebt beleefd. Hoe leuk zou het zijn als je een sfeervolle reisdagboek aan de muur hebt hangen? Met 100 gratis pins of kleurrijke vlaggetjes laat je zien waar je allemaal bent geweest en dolgraag heen wilt. Pak de hamer erbij en sla de prikker in de wereldkaart op hout. Bij iedere prikker denk je weer terug aan dat ene reismoment. Alsof de tijd even stil staat.

Houten wereldkaart aan de muur

Een wereldkaart op hout is een onmisbare aanwinst voor iedereen die van reizen houdt. Of je nou een reislustige backpacker bent of dol bent op stedentrips, het bijhouden van jouw reisjes is een verslavende bezigheid. En hoe vaker je op reis gaat, hoe vaker je een prikker in de reiskaart slaat. Heb je nog droombestemmingen op het oog? Sla de pin erin en ook laat zien waar je dolgraag heen wilt.

Pak je fotoboek(en) erbij, graaf diep in je geheugen en pin al jouw onvergetelijke bestemmingen. Bij iedere pin komt er een mooie reisherinnering naar boven. Denk aan het bezoekje aan een prachtig strand, een romantische etentje of de onvergetelijke cultuur. Zijn al jouw bestemmingen in de kaart gepind? Kijk dan van een afstand naar je eigen wereldkaart en kijk met trots terug naar jouw reisavonturen.

Wereldkaart op hout in de woonkamer

Met een houten wereldkaart creeër je een landelijke en warme sfeer in huis. Een sfeervolle opvulling voor dat ene lege plekje aan de muur. De meest gekozen plek is boven de comfortabele bank. De wereldkaart wordt dan niet alleen gebruikt als reisdagboek, maar ook als woonaccessoire. Dankzij de natuurlijke en warme uitstraling krijgt je woonkamer een gezellige sfeer.

Wil je voor het slapen gaan eventjes terugblikken naar je gemaakte reisjes? Heerlijk wegdromen over die ene mooie reis die al jarenlang op je bucketlist staat. Hang de houten wereldkaart boven het bed en je slaapkamer straalt een en al ontspanning uit. Tot slot is de eetkamer een zeer populaire keus. Vaak zien we de kaart aan de kopse kant van de tafel hangen. Tijdens het ontbijt en avondeten is de houten wereldkaart hét gesprek van de dag.

Onze houten wereldkaarten komen in verschillende stijlen voor, van een klassieke tot een moderne wereldkaart. Kies de kaart die het beste bij je smaak en interieur past. Heb je een industrieel of landelijk wooninterieur? Richt dan je pijlen op de Wereldkaart Memories of de Wereldkaart Vintage. Spreekt een moderne stijl jou meer aan? Dan is de Wereldkaart Modern en de Wereldkaart Style een logische keus. Kortom, voor iedere woonstijl hebben we de perfecte kaart.

Heb jij voornamelijk mooie bestemmingen binnen Europa bezocht? Pin dan jouw avonturen op een Europakaart op hout.

Nog niet overtuigd? Lees onze klantbeoordelingen.

Star Rating

"Woodprint doet exact wat ze beloven: kwaliteit leveren en dit binnen de afgesproken tijd. Ik ben dan ook enorm tevreden over de geleverde prints en mooie kleuren." - Jarno uit Eygelshoven

Lees beoordeling
Star Rating

"Wereldkaart op hout besteld. Prima kwaliteit inclusief duidelijke handleiding en materiaal om op te hangen. Beschrijving op website komt overeen met de bestelling." - Gert uit Nunspeet

Lees beoordeling