20 %

Wereldkaart Shape

Van 200.00 Voor 160.00

Gratis verzending in Nederland

 • Gratis 100 prikkers
 • Montagetekening op ware grootte
 • 12mm dik Populierenhout
 • Binnen 5 werkdagen geleverd
 • Klantbeoordeling 9,1/10

De wereld in vorm

De Wereldkaart Shape is de nieuwe eyecatcher in jouw woonkamer. Deze unieke wereldkaart is gemaakt van 12mm dik Populierenhout, een sfeervolle houtsoort dat bestaat uit meerdere houtlagen. Aan de achterzijde van de losse werelddelen is het slimme ophangsysteem voorgemonteerd. Je hoeft enkel de bijgeleverde keeplatten in de muur te bevestigen en de wereldkaart aan de latten op te hangen. Dankzij de subtiele afstandhouders krijgt de Wereldkaart Shape een speelse slagschaduw op de muur. De wereldkaart is te gebruiken als interieuritem of als sfeervolle reisdagboek. Met 100 gratis prikkers, vlaggetjes of pins, laat je zien waar je allemaal bent geweest en nog dolgraag wil bezoeken.

Shape Wood

Bij de Wereldkaart Shape heb je de keus uit 2 verschillende stijlen. Wil je de charme van hout in de woonruimte? Ga voor de Shape Wood met gedetailleerde en warme houtstructuur. In combinatie met land -en eilandnamen is deze wereldkaart een sfeervolle eyecatcher.

Shape Pure

Heb je liever een strakke en moderne uitstraling? Dan is de Wereldkaart Shape Pure (zwart-wit) een schot in de roos. Hierbij funcioneert de houtkleur als grenslijnen, wat de wereldkaart een uniek karakter geeft.

De Wereldkaart Shape wordt geleverd met:

 • Montagetekening op ware grootte
 • Ophangsysteem met bevestigingsmateriaal (schroeven en pluggen)
 • 100 gratis prikkers (vlaggetjes of pins)

 

Hoe monteer ik de Shape aan de wand?

De Wereldkaart Shape wordt in 2 delen geleverd. Om de wereldkaart waterpas en met de juiste tussenruimte tegen de wand te plaatsen, ontvang je een montagetekening op ware grootte. Op de tekening is de positie van de keeplatten en boorgaten zichtbaar.

Montagetekening

Aan de achterzijde van de werelddelen zijn stevige keeplatten en subtiele afstandhouders voorgemonteerd.

In het pakket zitten 2 losse keeplatten die je met bijgeleverde schroeven en pluggen in de wand boort. Wanneer de keeplatten stevig in de wand zitten, plaats je de Wereldkaart Shape als het ware in de gemonteerde keeplatten. Om de houten wereldkaart strak op te hangen, volg je de onderstaande stappen:

 1. Kies de beste plek voor de wereldkaart en plak de montagetekening (met plakband of tape) tegen de wand.
 2. Pak een waterpas en controleer of de lijnen van de keeplatten waterpas staan.
 3. Op de tekening is de positie van de boorgaten zichtbaar. Afhankelijk van de wand gebruik je de juiste boormachine. Boor op de aangegeven markers de gaten van de keeplatten.
 4. Verwijder de montagetekening en plaats de pluggen in de wand.
 5. Bevestig nu de keeplatten met de bijgeleverde schroeven.
 6. Hang de Wereldkaart Shape aan de keeplatten en geniet van je wereldkaart.
鶴橋ブランドコピー スーパーコピー ブランドコピー コピーブランド ロレックス スーパーコピー ロレックス コピー モンクレール スーパーコピー モンクレール コピー モンクレール ダウン コピー シュプリーム スーパーコピー シュプリーム コピー ウブロ スーパーコピー ウブロ コピー ルイヴィトン スーパーコピー ルイヴィトン コピー ブランドiphoneケースコピー グッチ スーパーコピー