• Opvallend en onderscheidend
  • Warme uitstraling
  • 100% duurzaam
  • FSC gekeurd hout

Bedrukt hout voor bedrijven

Op zoek naar een unieke en sfeervolle manier om je bedrijf op de kaart te zetten? Laat je ontwerp of foto bedrukken op hout. Met een sfeervolle Woodprint creëer je een unieke beleving bij de doelgroep. Wij bieden verschillende printmogelijkheden aan voor jouw bedrijf of horecagelegenheid. Of het nu gaat om een sfeervolle inrichting, een houten stoepbord, een bespreektafel of een opvallende menukaart, het kan allemaal.

Menukaarten

Met een menukaart op hout laat je een exclusief visitekaartje achter. Een bijzondere sfeerbeleving voor iedere horecagelegenheid.

Stoepborden

Stoepborden op hout zijn onderscheidend, trendy én duurzaam. Laat passanten weten waar je horecabedrijf of winkel zit.

Tafelbladen

Laat een grafisch ontwerp, logo of je huisstijl op een houten tafelblad printen, van eettafels tot vergadertafels. Geef het tafelblad een tweede leven.

Reclameborden

Houten signing zorgt voor herkenbaarheid en zichtbaarheid. Met een sfeervol visitekaartje verleid je passanten naar jouw bedrijf.

Wandpanelen

Wil je het groots aanpakken? Laat een complete houten wand bedrukken met een levensgrote visual of ontwerp. Geef je interieur een extra dimensie.

Wanddecoratie

Houten wanddecoratie is een aanwinst voor bedrijfsinterieurs. Vereeuwig het bedrijfsuitje of leg de belangrijkste kernwaarden vast.

Displays

Onderscheidend en duurzaam. Een houten display met communicatiekracht. De display wordt geheel afgestemd op jouw wensen.

Maatwerk

Heb je een uniek ontwerp in gedachten? Van maatwerk tafels tot duurzame plantenbakken, wij toveren jouw idee tot een mooi eindresultaat.

Meubels

Meubels van hout stralen van nature een warme en ontspannende uitstraling uit. Ideaal om een binnenruimte of de tuin op te fleuren.

Menukaart-met-houtblok

Hout bedrukken met je logo of bedrijfsnaam

Hout laten bedrukken met je bedrijfslogo, merknaam of tekst? Wij printen houten reclamedragers voor de zakelijke markt, van kapperszaken tot restaurants. Met bedrukt hout laat je een warme en sfeervolle indruk bij de doelgroep achter. Hout heeft eenmaal een uitnodigende sfeer waar geen ander materiaal tegen op kan. Met het bedrukken van hout onderscheid je jouw bedrijf van de concurrentie.

Voor de horecawereld is de houten menukaart een unieke manier om gerechten te presenteren. De bedrukking wordt rechtstreeks op het hout geprint. In combinatie met een opvallende huisstijl ben je de concurrentie een stapje voor. Of wil je een indrukwekkende beleving in een kledingwinkel of bedrijfspand creëren? Laat dan een houten sfeerwand bedrukken met een levensgrote visual of ontwerp.

Duurzaam bedrukt hout

Ondernemers die veel waarde hechten aan het milieu, hebben veel baat bij onze Woodprints. Wij maken uitsluitend gebruik van FSC-gekeurd hout, wat een duurzame houtsoort is. Onze milieuvriendelijke printer droogt vervolgens de inkt met UV-lampen op, waardoor er geen oplosmiddelen vrijkomen. In combinatie met het duurzame hout garanderen we een 100% CO2-centraal product. Ideaal als je een milieuvriendelijke en duurzame indruk wil achterlaten bij de doelgroep.

Unieke beleving

Onze Woodprints dragen bij aan een unieke beleving van jouw bedrijf. Want hoe geweldig is het als je een logobord of sfeerwand in je eigen huisstijl hebt? Of wat dacht je van een houten menukaart of een bedrukt stoepbord? De mogelijkheden zijn eindeloos. Van horecagelegenheden tot bedrijfspanden, voor iedere ondernemer maken we de perfecte Woodprint. Kies voor een onderscheidend, sfeervol en verrassend product. Daag ons uit met jouw idee!

Houten-stoepbord-met-fullcolor-bedrukking

Dit zeggen onze klanten

Wij kunnen natuurlijk zelf vertellen over onze kwaliteit, maar wie kan die beter beoordelen dan onze klanten?

Lees onze Kiyoh reviews en oordeel zelf!

stars-rating

"Doen wat ze zeggen, reageren prompt op e-mail met vragen, product op tijd en in goede staat geleverd en vakkundig afgewerkt. Ik bestel nog een keer bij ze."

stars-rating

"Zéér behulpzaam en correct in afhandelen. Alles verliep volgens wens en afspraak. Woodprint heeft ons zeer goed geholpen met alle wensen."

stars-rating

"Geweldig resultaat, precies wat ik verwacht had! Netjes afgeleverd in een niet al te lange tijd en makkelijk op te hangen met het ophangsysteem."