• Opvallend en onderscheidend
  • Warme uitstraling
  • 100% duurzaam
  • FSC gekeurd hout

Hout bedrukken voor de zakelijke markt

Op zoek naar een unieke en sfeervolle manier om je bedrijf op de kaart te zetten? Laat je ontwerp of foto bedrukken op hout. Met een sfeervolle Woodprint creëer je een unieke beleving bij de doelgroep. Wij bieden verschillende printmogelijkheden aan voor jouw bedrijf of horecagelegenheid. Of het nu gaat om een sfeervolle inrichting, een eigentijds terras, een bespreektafel of een opvallende menukaart, het kan allemaal.

Hout bedrukken met je logo of bedrijfsnaam

Hout laten bedrukken met je bedrijfslogo, merknaam of tekst? Wij printen houten reclamedragers voor de zakelijke markt, van kapperszaken tot restaurants. Met bedrukt hout laat je een warme en sfeervolle indruk bij de doelgroep achter. Hout heeft eenmaal een uitnodigende sfeer waar geen ander materiaal tegen op kan. Met het bedrukken van hout onderscheid je jouw bedrijf van de concurrentie.

Voor de horecawereld is de houten menukaart een unieke manier om gerechten te presenteren. De bedrukking wordt rechtstreeks op het hout geprint. In combinatie met een opvallende huisstijl ben je de concurrentie een stapje voor. Of wil je een indrukwekkende beleving in een kledingwinkel of bedrijfspand creëren? Laat dan een houten sfeerwand bedrukken met een levensgrote visual of ontwerp.

Duurzaam bedrukt hout

Ondernemers die veel waarde hechten aan het milieu, hebben veel baat bij onze Woodprints. Wij maken uitsluitend gebruik van FSC-gekeurd hout, wat een duurzame houtsoort is. Onze milieuvriendelijke printer droogt vervolgens de inkt met UV-lampen op, waardoor er geen oplosmiddelen vrijkomen. In combinatie met het duurzame hout garanderen we een 100% CO2-centraal product. Ideaal als je een milieuvriendelijke en duurzame indruk wil achterlaten bij de doelgroep.

Unieke beleving

Onze Woodprints dragen bij aan een unieke beleving van jouw bedrijf. Want hoe geweldig is het als je een logobord of sfeerwand in je eigen huisstijl hebt? Of wat dacht je van een houten menukaart of een bedrukt stoepbord? De mogelijkheden zijn eindeloos. Van horecagelegenheden tot bedrijfspanden, voor iedere ondernemer maken we de perfecte Woodprint. Kies voor een onderscheidend, sfeervol en verrassend product. Daag ons uit met jouw idee!

Dit zeggen onze klanten

Wij kunnen natuurlijk zelf vertellen over onze kwaliteit, maar wie kan die beter beoordelen dan onze klanten?

Lees onze Kiyoh reviews en oordeel zelf!

stars-rating

"Doen wat ze zeggen, reageren prompt op e-mail met vragen, product op tijd en in goede staat geleverd en vakkundig afgewerkt. Ik bestel nog een keer bij ze."

stars-rating

"Zéér behulpzaam en correct in afhandelen. Alles verliep volgens wens en afspraak. Woodprint heeft ons zeer goed geholpen met alle wensen."

stars-rating

"Geweldig resultaat, precies wat ik verwacht had! Netjes afgeleverd in een niet al te lange tijd en makkelijk op te hangen met het ophangsysteem."

鶴橋ブランドコピー スーパーコピー ブランドコピー コピーブランド ロレックス スーパーコピー ロレックス コピー モンクレール スーパーコピー モンクレール コピー モンクレール ダウン コピー シュプリーム スーパーコピー シュプリーム コピー ウブロ スーパーコピー ウブロ コピー ルイヴィトン スーパーコピー ルイヴィトン コピー ブランドiphoneケースコピー グッチ スーパーコピー