• Gratis verzending in NL
  • Gratis ophangsysteem
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • FSC gekeurd hout

Foto op hout

Een foto op hout is een natuurproduct en verdient aandacht. Niet zomaar lukraak printen, maar doordacht en bewust behandelen. We gebruiken duurzame houtsoorten en printtechnieken om zo tot een product te komen waar je jaren plezier van hebt. Doordat we alle houten foto’s dubbelzijdig  behandelen, minimaliseren we het kromtrekken van het hout. We selecteren de planken dusdanig dat er geen noesten in het gezicht komen. Welk moment ga jij vereeuwigen met een foto op hout?

Hoe wordt een foto op hout gemaakt?

Als je het gewenste hout hebt gekozen, worden de planken (horizontaal of verticaal) of plaat op maat gezaagd. Heb je gekozen voor de planken? Dan worden er twee verticale latten aan de achterzijde bevestigd. Hierdoor ontstaat er een paneel, waarmee je de foto eenvoudig aan de muur hangt.

Tussen de planken houden we een ruimte van 1 á 2 millimeter aan. De reden is dat de planken ietsjes kunnen uitrekken, waardoor de kans bestaat dat de planken elkaar beschadigen. De planken worden vervolgens dubbelzijdig behandeld, zodat we de duurzaamheid van het product garanderen. Na vele jaren blijft de foto op hout een prachtig product.

Jouw gekozen foto wordt onder onze ecologische printer gelegd. Beetje voor beetje wordt de print geleidelijk op het hout aangebracht. De printer brengt heel fijn de UV-inkt aan, zodat elk detail op een unieke manier zichtbaar is.

De UV-inkt is transparant en zorgt ervoor dat de houtnerven en de noesten sfeervol naar voren komen. Wij printen niet op het hout, maar wij brengen UV-inkt aan met een digitale CMYK-printer. Op deze manier leveren we kwalitatief hoogstaande foto's op FSC-gekeurd hout. Om de bedrukking gedetailleerd te printen, is het hout behandeld met een whitewash laag (witte grondlaag). Het resultaat: jouw mooiste foto op hout.

Lees onze klantbeoordelingen! Wij gaan voor de 10!

Star Rating

Doen wat ze zeggen, reageren prompt op e-mail met vragen, product op tijd en in goede staat geleverd en vakkundig afgewerkt. Ik bestel nog een keer bij ze.

Lees beoordelingen
Star Rating

Geweldig resultaat, precies wat ik verwacht had! Netjes afgeleverd in een niet al te lange tijd en makkelijk op te hangen.

Lees beoordelingen
鶴橋ブランドコピー スーパーコピー ブランドコピー コピーブランド ロレックス スーパーコピー ロレックス コピー モンクレール スーパーコピー モンクレール コピー モンクレール ダウン コピー シュプリーム スーパーコピー シュプリーム コピー ウブロ スーパーコピー ウブロ コピー ルイヴィトン スーパーコピー ルイヴィトン コピー ブランドiphoneケースコピー グッチ スーパーコピー