Retourneren en herroepingrecht

Hieronder vind je alle informatie over het herroepingsrecht en het eventueel retourneren van onze Woodprints.

Beschik ik over een herroepingsrecht?

Foto op Hout: Als consument beschik je, zoals beschreven in onze algemene voorwaarden, helaas niet over een herroepingsrecht. Alle Foto's op Hout zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, omdat dit om gepersonaliseerde/maatwerk producten gaat.

Wereldkaart/ Europakaart op Hout: Heb je een Wereldkaart of Europakaart op Hout besteld? En wilt u vanwege een bepaalde reden de kaart retourneren? Na ontvangst van de houten kaart heeft u 14 dagen de tijd om dit kenbaar te maken. Stuur ons dan een e-mail naar info@woodprint.nl. Wij sturen vervolgens een herroepingsformulier dat je ingevuld terug moet sturen.

  • Je kunt ons de opdracht geven om de Woodprint op te halen. Hiervoor rekenen we € 22,50 ophaalkosten. Als de Woodprint onbeschadigd bij ons terug is, zullen wij het aankoopbedrag min de ophaalkosten naar je terugstorten.
  • Je kunt zelf de Woodprint, via een bezorgdienst, naar ons retourneren. Uiteraard moet de kaart onbeschadigd en compleet aangeleverd worden, in dezelfde doos. Wij storten het aankoopbedrag van de Woodprint terug.

Heb ik een bedenktijd voor een Woodprint?

Bij een Foto op Hout is er geen bedenktijd van toepassing. Normaal gesproken is een wettelijke bedenktijd van veertien dagen van toepassing bij een koop op afstand. Hieronder vallen niet de gepersonaliseerde/ maatwerkproducten die via Woodprint besteld kunnen worden.