Beschik ik over een herroepingsrecht?

Foto op Hout: Als consument beschik je, zoals beschreven in onze algemene voorwaarden, niet over een herroepingsrecht. Alle foto’s op hout zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, omdat dit om gepersonaliseerde maatwerk producten gaat.

Wereldkaart, Europakaarten en landkaarten: Heb je een wereldkaart of europakaart op Hout besteld? En wil je vanwege een bepaalde reden de kaart retourneren?

Na ontvangst van de houten kaart heb je 14 dagen de tijd om dit kenbaar te maken. Stuur ons dan een bericht naar info@woodprint.nl. Wij sturen vervolgens een herroepingsformulier dat je ingevuld terug moet sturen.

  • Je kunt ons de opdracht geven om de Woodprint op te halen. Hiervoor rekenen we € 22,50 ophaalkosten. Als de Woodprint onbeschadigd bij ons terug is, zullen wij het aankoopbedrag min de ophaalkosten naar je terugstorten.
  • Je kunt ook zelf het pakket naar ons retourneren. Uiteraard moet de kaart onbeschadigd en compleet aangeleverd worden in dezelfde doos. Wij storten vervolgens het aankoopbedrag terug.

Heb ik een bedenktijd voor een Woodprint?

Bij een foto op hout is er geen bedenktijd van toepassing. Normaal gesproken is een wettelijke bedenktijd van veertien dagen van toepassing bij een koop op afstand. Hieronder vallen niet de gepersonaliseerde maatwerkproducten die besteld worden.

Een Woodprint is een natuurproduct en kan onregelmatigheden bevatten

Woodprint probeerd op zorgvuldige wijze Woodprints te vervaardigen. Echter, het product dat Woodprint aanbied is een natuurproduct en kent in tegenstelling tot andere productean zijn onregelmatigheden. Het kan voorkomen dat er een knoest of nerf voorkomt op een plek die niet gewenst is. Het is voor Woodprint onhaalbaar om elke plank te controleren op de aanwezigheid van dit soort oneffenheden. Woodprint is gemaakt van natuurlijk FSC-gekeurd hout. Dit heeft als gevolg dat de planken kwestbaar kunnen zijn voor het stoten. Hierbij brengen wij de consument ervan op de hoogte om hier rekening mee te houden.