Houten wandpanelen

Wil je het groots aanpakken en een hele wand van hout? Bij Woodprint kan het! Laat een complete houten wand bedrukken met een levensgrote visual of ontwerp. Geef het interieur een extra dimensie, van een horecaruimte tot een vergaderruimte.

  • Wandbreedte kent geen grenzen
  • Biologisch FSC gekeurd hout
  • Full-color bedrukt
  • Creëer een bijzondere beleving

Pak het groots aan

Wil je het groots aanpakken en een hele wand van hout? Bij Woodprint kan het! Laat een complete houten wand bedrukken met een levensgrote visual of ontwerp. Geef het interieur een extra dimensie, van een horecaruimte tot een vergaderruimte. Maar we kunnen ook een volledige bedrukte schutting in de tuin maken. Met een maximale hoogte van 2,50 meter en oneindige breedte, is de wand zo lang als de Chinese muur te maken.

Creëer een unieke fotowand en je hebt een een imposante blikvanger in de ruimte staan. Met een eigen creatief ontwerp ontstaat er een bijzondere werkomgeving. Denk aan het bedrukken van de mijlpalen van het bedrijf, de indrukwekkendste projecten of de kernwaarden van uw onderneming. Aangezien wij iedere design op het hout printen, heb je alle vrijheid bij de kleurencombinaties.

Duurzame sfeerwand

Voor het creëren van de unieke sfeerwand maken we uitsluitend gebruik van FSC gekeurd hout. Dit keurmerk staat voor de bescherming van onze wereldwijde bossen en leefomgeving. Het gebruikte hout waarop we printen, is op een duurzame manier uit het bos geoogst. Tijdens dit proces is er geen schade toegebracht aan de bomen.

De bedrukking wordt op een milieuvriendelijke wijze op het hout geprint. Met behulp van een UV-printer brengen we geleidelijk de inkt aan, zodat ieder detail zo mooi mogelijk zichtbaar is. Doordat de inkt met UV-licht wordt gedroogd, komen er geen oplosmiddelen aan te pas. We garanderen een 100% CO2-centraal product. Ideaal als je een milieuvriendelijke en duurzame indruk wil achterlaten.