Houten displays

Onderscheidend, trendy én duurzaam. Een houten display met communicatiekracht. De display kan geheel worden afgestemd op jouw wensen. Denk aan formaat, houtsoort, branding en ontwerp.

  • Biologisch FSC gekeurd hout
  • Perfect voor winkelpresentaties
  • Full-color bedrukt
  • Onderscheidend en trendy

Val op met een display

Wil je op een sfeervolle manier jouw producten (merken), diensten of folders presenteren? In een kledingwinkel, een supermarkt of de bakker? Onze houten displays zetten jouw boodschap in de spotlights. Een winkeldisplay moet namelijk opvallen en de aandacht trekken van de consument. Met een unieke en aansprekende bedrukking sluit je boodschap perfect aan op het assortiment. Laat het maar goed opvallen!

Omdat het beslissingsproces van de koper zich grotendeels afspeelt op de (winkel)vloer, moet je hier extra aandacht aan besteden. Dit is het moment om de potentiële koper te overtuigen. Als specialist in houten winkeldisplays weten wij als geen ander hoe we jouw product of merk in de spotlights kunnen zetten.

Duurzame displays

Voor alle houten displays maken we uitsluitend gebruik van FSC gekeurd hout. Dit keurmerk staat voor de bescherming van onze wereldwijde bossen en leefomgeving. Het gebruikte hout waarop we printen, is op een duurzame manier uit het bos geoogst. Daarnaast wordt de bedrukking op een milieuvriendelijke wijze geprint. Met behulp van een UV-printer brengen we geleidelijk de inkt aan, zodat ieder detail zo mooi mogelijk zichtbaar is. Doordat de inkt met UV-licht wordt gedroogd, komen er geen oplosmiddelen aan te pas. Hierdoor garanderen we een 100% CO2-centraal product. Ideaal als je een milieuvriendelijke en duurzame indruk wil achterlaten bij de doelgroep.