Houten Displays

Onderscheidend, trendy én duurzaam. Een houten display met communicatie kracht. De display kan geheel worden afgestemd op jouw wensen. Dus formaat, houtsoort, branding en ontwerp.

  • Biologisch FSC gekeurd hout
  • Perfect voor winkelpresentaties
  • Full-color bedrukt
  • Onderscheidend en trendy

Val op met een Display

Wilt u op een sfeervolle manier uw producten (merken), diensten of folders presenteren? In een kledingwinkel, een supermarkt of de bakker? Onze Houten Displays zetten uw boodschap in de spotlights. Een winkel display moet namelijk opvallen en de aandacht trekken van de consument. Met een unieke en aansprekende bedrukking sluit uw boodschap perfect aan op uw assortiment. Laat het maar goed opvallen!

Omdat het beslissingsproces van de koper zich grotendeels afspeelt op de (winkel)vloer, moet je hier extra aandacht aan besteden. Dit is het moment om de potentiele koper te overtuigen. Als specialist in houten winkeldisplays weten wij als geen ander hoe we uw product/merk in de spotlights kunnen zetten.

Duurzame Displays

Voor alle houten displays maken we uitsluitend gebruik van FSC gekeurd hout. Dit keurmerk staat voor de bescherming van onze wereldwijde bossen en leefomgeving. Het gebruikte hout waarop we printen, is op een duurzame manier uit het bos geoogst.

Daarnaast wordt de bedrukking op een milieuvriendelijke wijze geprint. Met behulp van een UV-printer brengen we geleidelijk de inkt aan, zodat ieder detail zo mooi mogelijk zichtbaar is. Doordat de inkt met UV-licht wordt gedroogd, komen er geen oplosmiddelen aan te pas. Hierdoor garanderen we een 100% CO2-centraal product. Ideaal als u een milieuvriendelijke en duurzame indruk wil achterlaten bij de doelgroep.

Trek de aandacht van passanten

Een houten display valt of staat met een mooi ontwerp. Een display moet goed leesbaar te zijn, de boodschap overzichtelijk weergeven, opvallen en een unieke uitstraling hebben. Door onze ervaring, kennis en vakmanschap weten we hoe een optimaal display eruit ziet. Hét visitekaartje van iedere onderneming

Vormgeving

Heeft u al een bestaand ontwerp in gedachten? Laat de opbouw en het ontwerp door ons beoordelen. Wij passen de opbouw waar nodig aan en geven voor het printen een onderbouwd advies. Een optimaal resultaat heeft goede input nodig. Stuur uw ontwerp in een PDF-bestand, zodat we direct aan de slag kunnen.

Wij kunnen ook het ontwerp van uw display vormgeven. Ideaal als u nog zoekende bent naar het perfecte ontwerp. Onze vormgevers stellen op basis van jouw wensen, doelstelling en huisstijlelementen een ontwerp voor. Wij verpakken de boodschap,  huisstijl en de sfeer van uw bedrijf in een fraai resultaat.

Kies het perfecte formaat

Houten displays kunnen in vele vormen en maten door ons worden vervaardigd. Samen met u maken wij de ideale display, geheel passend bij wat u wilt zeggen en laten zien. Hieronder vind u een aantal voorbeeld formaten. Heeft u toch een ander formaat in gedachten? Vraag dan direct een offerte aan.

Model Prijs
Grote display
Enkelzijdig met bok
Formaat 80x200cm
€ 295,00
Kleine display
Enkelzijdig met bok
Formaat 50x140cm
€ 195,00
Balie display
Enkelzijdig met bok
Formaat 30x60cm
€ 85,00

  • Eenmalige opstart/instelkosten per opdracht € 65,-
  • Grotere aantallen en afwijkende formaten op aanvraag, prijzen gelden excl. 21% BTW, ontwerp en verzending.