Wil jij bloggen voor Woodprint?

Wij delen graag onze kennis en tips graag met iedereen, niet alleen op onze eigen website, maar ook graag op die van jou! Interesse om over Woodprint te bloggen? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Heb jij als blogger een ander leuk idee voor een samenwerking? Daar staan wij altijd voor open! Stuur ons een mail, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een geslaagde samenwerking.

Interieurbloggers

Wij zijn op zoek naar actieve interieur bloggers met een inspirerende website. Wil jij graag over onze Foto op Hout producten schrijven? Neem dan contact met ons op! We ontvangen graag de bereikcijfers van je website en social media (Facebook/Instagram).

Reisbloggers (backpackers)

Ben jij een reislustige backpacker die veel van de wereld ziet? En heb je een inspirerende reisblog met een groot bereik? Dan zoeken wij jou! Voor onze Houten Wereldkaarten zoeken we reisbloggers die over onze producten willen schrijven. Neem dan contact met ons op! We ontvangen graag de bereikcijfers van je website en social media (Facebook/Instagram).

Voorwaarden artikel

Als je aan de slag wil gaan als blogger zijn de verwachtingen aan het artikel als volgt:

  • Het artikel moet minimaal 400 woorden bevatten en opgedeeld zijn in alinea’s met witregels of voorzien van kopjes. Beeldmateriaal kan opgevraagd worden.
  • In het artikel moeten minimaal 2 links over Woodprint vermeld worden.
  • Het artikel moet op de website en Facebook-pagina vermeld worden.
  • Je bent interieurblogger of reisblogger, zodat je affiniteit hebt met onze doelgroep.
  • Vanzelfsprekend moet de content door jezelf geschreven zijn en niet gekopieerd van andere sites.

Samenwerking met bedrijven

Wij staan altijd open voor een leuke samenwerking met bedrijven, die passen bij onze doelgroep. We hebben onder andere al samengewerkt met Robs Grote Tuinverbouwing en Eigen Huis & Tuin.

Omdat we een breed assortiment hebben van prints op hout, hebben we ook een brede doelgroep. Van horecabedrijven tot wereldreizigers en van interieurliefhebbers tot retail winkels. Heb jij een leuk idee voor een (duurzame) samenwerking? Stuur ons bericht met jouw idee en samen kijken we naar de mogelijkheden.