Foto op multiplex

Bij een foto op multiplex, ook wel Europees populierenhout genoemd, wordt je foto op een houten plaat geprint. Hierdoor blijft je foto of ontwerp een mooi geheel.

49.00

Gratis verzending in Nederland

Ontwerp je foto op hout
  • Inclusief handig ophangsysteem
  • Strak afgewerkte plaat (12 mm dik)
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Biologisch FSC-gekeurd hout
  • Meer dan 800 beoordelingen!

Foto op hout zonder naden

Bij een foto op multiplex, ook wel Europees populierenhout genoemd, wordt je foto op een duurzame houten plaat geprint. Multiplex is een sterke houtsoort die is opgebouwd uit meerdere houtlaagjes. De opgebouwde lagen geeft de zijkant een natuurlijke en unieke uitstraling. Doordat de foto uit een hele plaat bestaat, blijft je afbeelding of ontwerp een mooi geheel. Je bent verzekerd dat er geen naden, ook wel groeven genoemd, door het gezicht lopen. Daarnaast is de plaat vrijwel noestvrij, zodat de nadruk ligt op je unieke foto. Bij een foto op multiplex zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout goed zichtbaar. Heldere kleuren komen prachtig naar voren, waardoor het resultaat gedetailleerd en sfeervol oogt.

Foto op duurzaam multiplex

De foto wordt milieuvriendelijke geprint op duurzaam multiplex. Deze houtsoort draagt het FSC-keurmerk en is op een duurzame manier uit het bos geoogst. Hierdoor steunen we niet alleen de (wereldwijde) bossen, maar ben je ook verzekerd van uitmuntende kwaliteit. Om je foto op multiplex op een duurzame manier te printen, maken we gebruik van een speciale UV-printer. De milieuvriendelijke printer spuit de inkt op het hout en wordt direct opgedroogd door de ingebouwde UV-lampen. Tijdens het printproces komen er geen schadelijke oplosmiddelen vrij. Je ontvangt een 100% CO2-neutrale foto op hout waar je jarenlang plezier van hebt.

Handig ophangsysteem

Jouw foto op hout wordt standaard geleved met een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de woodprint.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw foto op hout is klaar om op te hangen, veel plezier!

Foto op multiplex

Bij een Foto op multiplex blijft je foto één geheel. Door de foto heen zie je op subtiele wijze de natuurlijke eigenschappen van het hout. Hierdoor krijgt het geheel een natuurlijke en sfeervolle uitstraling.