Bescherming van bossen

We hechten veel waarde aan de gezondheid van wereldwijde bossen. Doordat wij uitsluitend FSC gekeurd hout gebruiken, dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen én aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Om ons milieuvriendelijke doel zo goed mogelijk na te streven, werken we samen met Cool Earth. Cool Earth is een liefdadigheidsinstelling die samenwerkt met inheemse dorpen om de vernietiging van het regenwoud te stoppen. In totaal werkt het goede doel met 116 regenwouddorpen over de hele wereld. Het goede doel richt zijn inspanningen op regenwouden die het grootste risico lopen, van Zuid-Amerika (Peru) tot Afrika (Congo).

In deze risico-regenwouden staat het huis én leefomgeving van de inheemse bevolking op het spel. Cool Earth geeft de inheemse bevolking de nodige middelen om hun bos intact te houden. Deze locals worden begeleid, zodat ze de controle over het regenwoud krijgen.

Goed-doel
Woodprint-steunt-goed-doel
Cool-Earth

Wat heeft Cool Earth inmiddels bereikt?

  • De bescherming van 900.000 hectare regenwoud (216,402,960 bomen)
  • Bijna 200 miljoen ton aan koolstof ingesloten

Om het doel van Cool Earth te ondersteunen, doneren wij een maandelijks bedrag. Bij elke bestelde Woodprint gaat er een percentage naar Cool Earth. Jouw Woodprint telt!

Cool Earth
  • FSC-gekeurd hout
  • 100% CO2 neutraal
  • Warme uitstraling
  • Beoordeeld met een 8,9

Dit zeggen onze klanten

Wij kunnen natuurlijk zelf vertellen over onze kwaliteit, maar wie kan die beter beoordelen dan onze klanten?

Lees onze Kiyoh reviews en oordeel zelf!

stars-rating

"Doen wat ze zeggen, reageren prompt op e-mail met vragen, product op tijd en in goede staat geleverd en vakkundig afgewerkt. Ik bestel nog een keer bij ze."

stars-rating

"Zéér behulpzaam en correct in afhandelen. Alles verliep volgens wens en afspraak. Woodprint heeft ons zeer goed geholpen met alle wensen."

stars-rating

"Geweldig resultaat, precies wat ik verwacht had! Netjes afgeleverd in een niet al te lange tijd en makkelijk op te hangen met het ophangsysteem."

鶴橋ブランドコピー スーパーコピー ブランドコピー コピーブランド ロレックス スーパーコピー ロレックス コピー モンクレール スーパーコピー モンクレール コピー モンクレール ダウン コピー シュプリーム スーパーコピー シュプリーム コピー ウブロ スーパーコピー ウブロ コピー ルイヴィトン スーパーコピー ルイヴィトン コピー ブランドiphoneケースコピー グッチ スーパーコピー