Ons verhaal

Woodprint was bijna een decennium geleden de initiator en pionier van het printen op hout. Wij hebben anderhalf jaar in onderzoek geïnvesteerd, voordat wij verantwoord Woodprints konden aanbieden. Het bedrukken van hout lijkt eenvoudig, maar dat is het niet. Hout is een levend en natuurlijk product en is zonder de juiste houtkeuze en voorbehandeling erg kwetsbaar.

Doordat wij uitsluitend FSC gekeurd hout gebruiken, dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen. Om een 100% CO2-neutrale Woodprint te garanderen, maken we gebruik van een duurzame UV-printer. Deze printer spuit de inkt op het hout en wordt direct gedroogd door de ingebouwde UV-lampen. Er komen geen schadelijke oplosmiddelen vrij.

We hechten veel waarde aan de gezondheid van wereldwijde bossen. Om ons milieuvriendelijke doel zo goed mogelijk na te streven, werken we samen met Cool Earth. Cool Earth is een liefdadigheidsinstelling die samenwerkt met inheemse dorpen om de vernietiging van het regenwoud te stoppen. Bij elke bestelde Woodprint (Foto op Hout of Wereldkaart op Hout) gaat er een percentage naar Cool Earth.

Woodprint is onderdeel van Textline ReclameCentrum waar professionals werken aan je natuurlijke product. Mensen met kennis van zaken die je graag van het juiste advies voorzien. Door onze vakmanschap en passie maken we de mooiste Woodprints voor consumenten en de zakelijke markt. Ontdek ons natuurlijke aanbod en daag ons uit met jouw unieke idee!

Werkplaats
Rob’s-verbouwing

Dit zeggen onze klanten

Wij kunnen natuurlijk zelf vertellen over onze kwaliteit, maar wie kan die beter beoordelen dan onze klanten?

Lees onze Kiyoh reviews en oordeel zelf!

stars-rating

"Zéér behulpzaam en correct in afhandelen. Alles verliep volgens wens en afspraak. Woodprint heeft ons zeer goed geholpen met alle wensen."

stars-rating

"Geweldig resultaat, precies wat ik verwacht had! Netjes afgeleverd in een niet al te lange tijd en makkelijk op te hangen met het ophangsysteem."