Ons geheim

Jaren plezier hebben van jouw unieke foto op hout is niet vanzelfsprekend. Zonder een goede voorbehandeling trekt de inkt van je foto in het hout, waardoor jouw mooie afbeelding vlekkerig en vaag wordt. Woodprint voorziet het hout eerst van een laagje grondverf, waarbij de houtstructuur sfeervol zichtbaar blijft.

Maar dan ben je er nog niet...het geheim van Woodprint is dat we deze behandeling ook aan de achterzijde toepassen. Hiermee voorkomen we dat de planken na enige tijd gaan kromtrekken en dat wil je echt niet. Bij Woodprint staat de liefde voor houtbeleving voorop. En wij hebben maar één missie, een glimlach op jouw gezicht als jij naar jouw bijzondere foto op hout kijkt.

Doordat wij uitsluitend FSC gekeurd hout gebruiken, dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen. Om een 100% CO2-neutrale Woodprint te garanderen, maken we gebruik van een duurzame UV-printer. Deze printer spuit de inkt op het hout en wordt gedroogd door UV-lampen. Er komen geen schadelijke stoffen vrij.

Woodprint is onderdeel van Textline ReclameCentrum waar professionals werken aan je natuurlijke product. Mensen met kennis van zaken die je graag van het juiste advies voorzien. Door onze vakmanschap en passie maken we de mooiste Woodprints voor consumenten en de zakelijke markt. Ontdek ons natuurlijke aanbod en daag ons uit met jouw unieke idee!

houten wereldkaart

Dit zeggen onze klanten

Wij kunnen natuurlijk zelf vertellen over onze kwaliteit, maar wie kan die beter beoordelen dan onze klanten?

Lees onze Kiyoh reviews en oordeel zelf!

stars-rating

"Zéér behulpzaam en correct in afhandelen. Alles verliep volgens wens en afspraak. Woodprint heeft ons zeer goed geholpen met alle wensen."

stars-rating

"Geweldig resultaat, precies wat ik verwacht had! Netjes afgeleverd in een niet al te lange tijd en makkelijk op te hangen met het ophangsysteem."