Houten wanddecoratie

Houten wanddecoratie is een sfeervolle toevoeging voor een vergaderruimte of kantine. Vereeuwig het laatste bedrijfsuitje of leg de belangrijkste kernwaarden, projecten of resultaten vast op een foto op hout. Inspireer bezoekers en medewerkers.

  • Ideaal als decoratie of geschenk
  • Biologisch FSC gekeurd hout
  • Full-color bedrukt
  • Creëer een bijzondere beleving

Sfeervolle wanddecoratie van hout

Houten wanddecoratie is een sfeervolle toevoeging voor iedere bedrijfsruimte. Leg bijvoorbeeld de belangrijkste kernwaarden, projecten of resultaten vast. Of ga voor een historisch beeld die jouw onderneming kenmerkt. Inspireer bezoekers en medewerkers met je persoonlijke wanddecoratie. Heb je een restaurant? Geef dan de ruimte een ontspannende en warme sfeer met een foto op hout. Daarnaast is bedrukte wanddecoratie ideaal voor een vergaderruimte of kantine. Vereeuwig het laatste bedrijfsuitje en hang de houten foto in de kantine.

FSC-gekeurd hout

Standaard behandelen we iedere wanddecoratie met een whitewash laag. Door de behandeling wordt de houtkleur verbergd en komen de kleuren helder naar voren. Doordat de houtstructuur en noesten minder zichtbaar zijn, komt de foto prachtig tot zijn recht. Naast de kwaliteit van de foto, hechten we ook veel waarde aan het milieu. We gebruiken verantwoord en duurzaam hout dat het FSC keurmerk draagt. De afbeelding wordt vervolgens door onze milieuvriendelijke UV-printer op het hout geprint. Omdat de ecologische printer UV-inkt gebruikt, worden er geen oplosmiddelen verwerkt. Hierdoor garanderen we dat je een 100% Co2-neutrale Woodprint ontvangt.