Menukaart met bevestiging

Ben je al in het bezit van een papieren menukaart? Kies voor de flexibiliteit van een menukaart met bevestiging. Met metalen bevestigingen als klemmen, ringbanden en sluitringen wissel je eenvoudig het menu.

0.00

Gratis verzending in Nederland

  • Materiaal: 6mm Berkentriplex
  • Beschermende laklaag
  • Full-color bedrukt
  • Creëer een bijzondere beleving

Speel in op het juiste moment

Ben je al in het bezit van een papieren menukaart? En wil je een warme, unieke en gezellige sfeer uitstralen? Kies voor de flexibiliteit van een menukaart met bevestiging. Met metalen bevestigingen als klemmen, ringbanden en sluitringen wissel je eenvoudig de menukaart. Ideaal om in te spelen op de tijd, dag en seizoen. Presenteer ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen op het juiste moment.

Laat de huisstijl van je horecagelegenheid bedrukken op beide zijden van de plank. Ga je de papieren menukaart aan de achterzijde bevestigen? Dan raden we aan om de voorzijde te bedrukken met jouw logo, een sfeerbeeld en tekst ‘menukaart’. Geef jouw coffee corner, restaurant of lunchroom een onderscheidende en sfeervolle uitstraling. Of wil je de geprinte menukaart aanvullen met een extra gerechtenblad? Met een metalen bevestiging, zoals sluitringen, is dit mogelijk. Je hebt dan de houtbeleving van de menukaart en de flexibiliteit van de bevestiging.

Beschermende laklaag

De kans bestaat natuurlijk dat iemand een koud drankje of hete koffie omstoot. Doordat het drankje over de menukaart stroomt, trekt de vloeistof direct in de houten kaart. Vervolgens gaat de vloeistof vlekken vertonen, waardoor de gerechten niet meer zichtbaar zijn. Om de print van de menukaart te behouden, behandelen we iedere menukaart met een beschermende laklaag. Deze laklaag is bestand tegen vloeistoffen als water, koffie, bier, frisdranken en meer.

Oog voor het milieu

Alle menukaarten op hout worden gemaakt met FSC-gekeurd hout. Dit betekent dat het hout op een duurzame wijze uit het bos is geoogst. Hierbij is er geen schade toegebracht aan de natuur. Om een 100% milieuvriendelijk product te garanderen, wordt de bedrukking duurzaam geprint. Met onze UV-printer brengen we geleidelijk de inkt aan. Hierdoor is ieder detail van het ontwerp zo mooi mogelijk zichtbaar. Doordat de inkt direct wordt gedroogd, komen er geen schadelijke stoffen vrij. Met een duurzame menukaart laat je milieuvriendelijke indruk achter bij jouw gasten.

Menukaarten in iedere vorm

We kunnen jouw houten menukaart in allerlei maten of vormen aanleveren. Denk aan een handig A4 of A5 formaat die gemakkelijk in de handen ligt. Combineer de kaart met een houten voetje, zodat de gerechten direct in het oog springen. Iedere menukaart wordt op berkentriplex (dikte van 6mm) geprint. Afhankelijk van jouw behoefte en wensen wordt het hout op maat gezaagd. Of heb je een unieke vorm in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos. Daag ons uit met jouw idee!

  • Prijzen zijn exclusief eenmalige opstartkosten per opdracht € 65,-
  • Prijzen zijn exclusief 21% BTW, ontwerp en verzending.

Houtsoort

Alle menukaarten worden gemaakt met Berkentriplex. Deze duurzame houtsoort is opgebouwd met dunne lagen en is zeer goed te bewerken. Dankzij de sterke en gladde structuur wordt de bedrukking zo gedetailleerd mogelijk geprint. Standaard bieden we een dikte van 6mm aan, omdat deze dikte het beste in de hand ligt en het meest stevig is.

Ga je de menukaart met een voet combineren? Dan houden we een dikte van 15mm aan voor het voetje. Deze dikte zorgt ervoor dat de menukaart stabiel op de tafel staat.

Bevestig de papieren menukaart

Heb je al een papieren menukaart die u wil hergebruiken? Maar wilt u toch een warme sfeer uitstralen met een Woodprint? Dan is een houten menukaart met bevestigingsmateriaal de uitkomst. We bieden verschillende bevestigingen aan, van sluitringen tot klemmen. Perfect om uw papieren menukaart op te bevestigen.

Ringband

  

Klem

  

Sluitringen

  

Heeft u behoefte aan advies? Stuur een mail of neem telefonisch contact op. Samen komen we tot de perfecte menukaart.