Stoepbord Basis

Met een bedrukt stoepbord op hout wek je de interesse van langslopend publiek. Trek de passanten over de streep door een aansprekende uitstraling en een onweerstaanbaar aanbod.

  • Biologisch FSC-gekeurd hout
  • Full-color bedrukt
  • Trek de aandacht van passanten
  • Onderscheidend en duurzaam

Houten stoepborden voor de horeca

Houten stoepborden worden voornamelijk voor horecagelegenheden gebruikt. Van een afstand zien passanten het stoepbord, waardoor de zichtbaarheid van het horecabedrijf vergroot. Trek de passanten over de streep door een aansprekende uitstraling en een onweerstaanbaar aanbod. Met een smakelijke omschrijving van de lunchkaart of het tonen van het gehele menu, laat je de passanten kennismaken met het bedrijf.

Voor bedrijven en winkels

Stoepborden zijn tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven en winkels. Met een stoepbord op hout wek je de interesse van langslopend publiek. Heb je een bedrijfspand? Nodig dan de voorbijlopers uit voor een vrijblijvend gesprek en een kopje koffie. Of ben je in het bezit van een kapperszaak of kledingwinkel? Vraag dan de aandacht met een speciale actie of een leuke quote. In combinatie met de huisstijl zorg je voor meer herkenbaarheid bij de doelgroep. De mogelijkheden van onze houten stoepborden zijn eindeloos.

Milieuvriendelijke stoepborden

Alle houten stoepborden worden duurzaam gemaakt met FSC gekeurd hout. Doordat het gebruikte hout op een milieuvriendelijke manier uit het bos is geoogst, brengen we geen schade toe aan het bos. Daarnaast printen we de afbeelding/afdruk met een duurzame printtechniek, namelijk met een UV-printer. Met behulp van UV-licht wordt de inkt geleidelijk aangebracht. Omdat de UV-inkt direct opdroogt, worden er geen oplosmiddelen gebruikt. Ideaal als je een milieuvriendelijke en duurzame indruk wil achterlaten bij de doelgroep.

Stoepbord bevestiging

Wil je de boodschap op het stoepbord frequent wisselen? Dan is een houten stoepbord met bevestigingsmateriaal de beste keus. Van kliklijsten tot krijtborden, je kunt het stoepbord aanpassen aan het seizoen, dag of tijdstip. Ideaal voor horecagelegenheden die hun menukaart regelmatig veranderen. Ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen worden effectief aan de man gebracht. Je hebt de houtbeleving van een stoepbord en de flexibiliteit van de bevestiging. Hieronder vind je onze bevestigingsmaterialen voor stoepborden.

Krijtbord

Kliklijsten