Stoepbord met Krijtbord

Met een stoepbord met krijtbord presenteer je gerechten of aanbiedingen op het juiste moment. Trek de passanten over de streep door een aansprekende uitstraling en een onweerstaanbaar aanbod.

  • Biologisch FSC-gekeurd hout
  • Full-color bedrukt
  • Trek de aandacht van passanten
  • Onderscheidend en duurzaam

Juiste boodschap op het juiste moment

Met een stoepbord met krijtbord presenteer je gerechten of aanbiedingen op het juiste moment. Perfect om ontbijt-, lunch-, diner, seizoensgebonden gerechten of het ‘menu van de dag’ te verkopen. Trek de passanten over de streep door een aansprekende uitstraling en een onweerstaanbaar aanbod. Laat de huisstijl van je horecagelegenheid fullcolour bedrukken op het houten stoepbord. Kies een mooi sfeerbeeld als ondergrond en plaats het logo op een prominente plek. Geef je coffee corner, restaurant of lunchroom een onderscheidende en warme uitstraling.

Houten stoepborden zijn niet alleen voor horecabedrijven bedoeld, maar ook voor de retail. Heb je een kapperszaak of kledingwinkel? Vraag de aandacht van passanten met een speciale actie. In combinatie met jouw huisstijl zorg je voor meer herkenbaarheid bij de doelgroep. Speel met de boodschap, op het krijtbord, in op het tijdstip, dag en seizoen.

Milieuvriendelijke stoepborden

Alle houten stoepborden worden duurzaam gemaakt met FSC gekeurd hout. Doordat het gebruikte hout op een milieuvriendelijke manier uit het bos is geoogst, brengen we geen schade toe aan het bos. Daarnaast printen we uw afbeelding/afdruk met een duurzame printtechniek, namelijk met een UV-printer. Met behulp van UV-licht wordt de inkt geleidelijk aangebracht. Omdat de UV-inkt direct opdroogt, worden er geen oplosmiddelen gebruikt. Ideaal als je een milieuvriendelijke en duurzame indruk wil achterlaten bij de doelgroep.

Stoepbord bevestiging

Wil je de boodschap op het stoepbord frequent wisselen? Dan is een houten stoepbord met bevestigingsmateriaal de beste keus. Van kliklijsten tot krijtborden, je kunt het stoepbord aanpassen aan het seizoen, dag of tijdstip. Ideaal voor horecagelegenheden die hun menukaart regelmatig veranderen. Ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen worden effectief aan de man gebracht. Je hebt de houtbeleving van een stoepbord en de flexibiliteit van de bevestiging. Hieronder vind je onze bevestigingsmaterialen voor stoepborden.

Krijtbord

Kliklijsten