Stoepbord met wielen

Zie je potentie in een betere plek voor uw boodschap? Dit verrijdbare stoepbord met wielen is simpelweg te verplaatsen, zonder veel kracht te gebruiken. In combinatie met het wisselbare kliksysteem speel je direct in op het juiste moment.

  • Biologisch FSC-gekeurd hout
  • Full-color bedrukt
  • Trek de aandacht van passanten
  • Onderscheidend, trendy én duurzaam

Mobiele houten stoepbord

Zoek je een stoepbord dat eenvoudig te verplaatsen is? Dan is ons stoepbord met wielen de perfecte keus. Til het houten stoepbord aan één kant op en verplaats de aandachtstrekker naar de perfecte plek. Onze stoepborden met wielen zijn standaard te verkrijgen met dubbelzijdige kliklijsten. Hierdoor bereik je passanten vanuit meerdere hoeken. Met het handige kliksysteem hangt de actie, boodschap of menukaart in een mum van tijd. Is de actie na verloop van tijd niet meer relevant? Door het gebruiksvriendelijke systeem wissel je eenvoudig en snel de boodschap(pen) op het houten stoepbord.

Milieuvriendelijk stoepbord

Alle houten stoepborden worden duurzaam gemaakt met FSC gekeurd hout. Doordat het gebruikte hout op een milieuvriendelijke manier uit het bos is geoogst, brengen we geen schade toe aan het bos. Daarnaast printen we uw afbeelding/afdruk met een duurzame printtechniek, namelijk met een UV-printer. Met behulp van UV-licht wordt de inkt geleidelijk aangebracht. Hierbij zijn geen oplosmiddelen gebruikt, omdat de UV-inkt wordt opgedroogd.

Stoepbord bevestiging

Wil je de boodschap op het stoepbord frequent wisselen? Dan is een houten stoepbord met bevestigingsmateriaal de beste keus. Van kliklijsten tot krijtborden, je kunt het stoepbord aanpassen aan het seizoen, dag of tijdstip. Ideaal voor horecagelegenheden die hun menukaart regelmatig veranderen. Ontbijt-, lunch-, dinerkaarten, seizoensgebonden menukaarten of ‘menu van de dag’ aanbiedingen worden effectief aan de man gebracht. Je hebt de houtbeleving van een stoepbord en de flexibiliteit van de bevestiging. Hieronder vind je onze bevestigingsmaterialen voor stoepborden.

Krijtbord

Kliklijsten