Wereldkaart Hiking

129.00

Gratis verzending in Nederland

  • Gratis ophangsysteem
  • Gratis 100 prikkers
  • Biologisch FSC gekeurd hout

De Wereldkaart Hiking wordt standaard geleverd met:

  • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins (de vlaggetjes worden assorti geleverd)
  • Ophangsysteem: een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt.

 

Let op! Omdat iedere kaart nieuw wordt geprint, bestaat de kans dat de kleuren ietsjes afwijken van de getoonde foto’s. Maar één ding is zeker, je krijgt een topproduct waar je jarenlang plezier van hebt!

Handig ophangsysteem

Bij alle Themakaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de themakaart.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw Themakaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Themakaart op Vurenhout planken

De meest gekozen optie: de Themakaart op Vurenhouten planken. Hierbij is de themakaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Themakaart op Populierenhout

Bij deze houtsoort wordt de themakaart op een Europees Populierenplaat (mulitplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de themakaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.

     

Kies het perfecte formaat!

De Themakaart op Hout is in 3 verschillende formaten te verkrijgen. Kies de ideale grootte die past bij de grootte van de kamer en meubels.